Устройствата на компанията Apple, като iPad, телефоните iPhone, MacBook и iPod, са изключително качествени и здрави, което във времето многократно е доказано.

Въпреки това те също в даден момент имат нужда от ремонт, смяна на батерия, поправка на лаптоп и т.н. За целта обаче е необходимо да се избере подходящ Apple сервиз в София. Представяме ви 10 съвета как да вземете най-правилното решение.

Защо е нужен изборът на Apple сервиз в София?

Устройствата на американската компания са доста скъпи, което означава, че и ремонтът им може да струва повече пари. Ето защо е важно да предоставите повреденото си устройство за ремонт на сервизен център, който има нужните компетенции, ще проведе безплатна диагностика и ще установи всички, дори и непроявилите се още, неизправности.


Освен това работата с оторизиран Apple сервиз в София ви гарантира употребата на оригинални и висококачествени резервни части, които в обектите с много ниски цени, едва ли ще бъдат използвани.

Кои са важните 10 съвета за избор на сервиз?

1. Не се доверявайте на сервизни обекти, предлагащи нереално евтини оферти за ремонт на iPad, iPhone, MacBook, iPod.

2. Винаги предварително търсете мнения в интернет на клиенти, които преди това са използвали услугите на избрания от вас Apple сервиз.

3. Един оторизиран обект за поправка на лаптоп, таблет или телефон от американската компания, задължително трябва да предлага безплатна диагностика.

4. Оригиналните резервни части за продуктите на Apple са доста скъпи. А това е още една причина, ако търсите качествена ремонтна услуга, да не се подвеждате по твърде изгодните оферти, защото със сигурност няма да получите очаквания краен резултат.

10 съвета за избор на Apple сервиз

5. Добрите Apple сервизи в София работят само със специализирана апаратура и не разполагат със самоделни и неефективни приспособления.

6. Обикновено неоторизираните и твърде изгодни обекти, нямат точно разписан ценоразпис.

7. Един специализиран и оторизиран Apple сервиз в София поправя устройствата на американската компания модулно – сменя цял модул, а не само предно стъкло, само матрица или само сензорен слой. Всичко това е един модул.

8. В специализирания обект ще получите предварително твърда оферта за ремонт, която можете да приемете или откажете.

9. В оторизирания обект се предлага пълен набор от възможности за ремонт и няма неизправност, която да не може да се отстрани.

10. Качеството на услугата е максимално и във външния вид на устройството, без значение дали става дума за iPad, iPhone, MacBook или iPod, няма да има никакви следи и белези от проведената ремонтна интервенция.

На какво друго да обърнете внимание?

Проследете активността на избрания от вас Apple сервиз в София в социалните мрежи. Инвестира ли редовно в полезно съдържание, информиращо и ограмотяващо потребителите в сферата? Ако компанията е с повече от един сервизен център, то това е добра индикация за сериозността към работата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *