Често приемаме холивудските звезди като перфектни, изящни и красиви. Смятаме ги за хора, които нямат проблемно минало и недостатъци. Това обаче се оказва изключително погрешно, що се отнася до някои от тях. Те ще ви изненадат, с престъпленията, които са извършили.

Независимо дали са излежали присъдата си за убийство или успяват да се измъкнат от закона, тези знаменитости са посегнали на човешки живот и предизвикват неговия край. Проследете историите на звездите, които са използвали оръжие не само при изпълнение на част от ролите им на големия екран.

Вижте кои са 10-те знаменитости, които са убивали хора и все още имат редица почитатели зад гърба си.

1. Кейтлин/Брус Дженър

10 знаменитости, които са убивали хора

Доскоро той беше известен като бащата на риалити звездите Кардашиян – Брус Дженър, а днес вече е познат като Кейтлин. Независимо от първото му име, Дженър влиза в списъка ни със звезди, които са убивали хора, чрез участието му в една автомобилна катастрофа. Колата на звездата се врязва в друг автомобил в трафика и резултатът от това са една жертва и седем ранени пасажери. По ирония на съдбата Дженър нямал никакви наранявания.

2. Снуп Дог

10 знаменитости, които са убивали хора

Дали го познавате като Снуп Дог или Снуп Лайън – това няма абсолютно никакво значение, защото изпълнителят на „Sweat“ и неговия бодигард се оказват заподозрени за убийство. Жертвата е член на банда и съдът смята, че той е убит от музикалната рап звезда.

3. О Джей Симпсън

10 знаменитости, които са убивали хора

Популярната драма в семейството на звездата О Джей Симпсън завладя цяла Америка, а в последствие и много негови почитатели по света. Денят, в който той застрелва жена си Никол Браун и приятеля ѝ Роналд Голдман, се помни от много американци, които проследяват вълнуващото полицейско преследване на заподозрения О Джей. В крайна сметка Симпсън е обявен за невинен, но и днес много запознати вярват, че той е истинският убиец на двете жертви.


4. Джони Люис

10 знаменитости, които са убивали хора

През 2012 година историята на звездата от телевизионната поредица „Синовете на анархията“ разтърсва милионните му почитатели. 29-годишният младеж влиза в къщата на 81-годишната Катрин Дейвис и брутално я убива. След като отнема живота на старицата, той убива и нейната котка. Невероятното в историята е обаче, че след престъплението той намира смъртта си, вероятно скачайки от покрива на къщата.

5. Джон Ландис

10 знаменитости, които са убивали хора

Известният холивудски продуцент Джон Ландис бива обвинен за смъртта на трима души. Убийството обаче не било със замисъл, а се случва случайно на снимачната площадка на сериала „В зоната на здрача“. Жертвите на инцидента са актьорът Вик Мороу и две деца. В крайна сметка присъдата на Ландис е парично обезщетение на семействата на загиналите в размер на два милиона долара.

6. Оливър Стоун

10 знаменитости, които са убивали хора

Друг колега на Ландис, който обаче собственоръчно е отнемал човешки живот, е продуцентът Оливър Стоун. За разлика от останалите случаи, в този на Стоун убийството е част от военния му дълг, като участник във Виетнамската война. Освен „Златен глобус“ за най-добър режисьор за филма „Роден на четвърти юли“, Оливър Стоун е носител и на „Пурпурно сърце“ заради героичните си подвизи.

7. Лило Бранкато Младши

10 знаменитости, които са убивали хора

Познатият ни от холивудската продукция „Семейство Сопрано“, актьор Лило Бранкато-младши бива замесен в убийството на цивилен полицай. Поредицата от съдебни дела и процедури изпраща звездата в затвора, където той излежава десетгодишната си присъда. Бранкато е освободен през 2013 година.


8. Майкъл Бреа

10 знаменитости, които са убивали хора

През 2010 година актьорът от „Грозната Бети“ Майкъл Бреа извършва едно ужасяващо престъпление. Използвайки огромен самурайски меч, той обезглавява собствената си майка! Светът е потресен от ужасното убийство, а Бреа остава основният заподозрян по случая.

9. Майкъл Масей

10 знаменитости, които са убивали хора

Ако сте чували за убийството, случило се на снимачната площадка на филма от 1994 „Гарванът“, то тогава е добре да знаете, че актьорът Майкъл Масей е неговия извършител. Причината за инцидента е неправилно подготвено оръжие, което убива колегата на Майкъл – Брандън Лий. До днес Масей споделя, че сънува кошмари от случилото се онзи ден зад кадър.

10. Скайлър Делеон

10 знаменитости, които са убивали хора

Случаят на Скайлър Делеон е не по-малко шокиращ от всички предишни в списъка ни със знаменитости, които са убивали хора. Малко известният от един от филмите на „Пауър Рейнджърс“, Делеон става популярен като убиеца на Том и Джаки Хоукс. Той примамва жертвите си на тестов круиз на яхтата им, към която ги излъгал, че има интерес. Когато убиецът се уверил, че плавателният съд е вече навътре в морето, той завързал Том и Джаки за котвата и ги хвърлил зад борда, още докато били живи. Освен за двойното убийство, Делеон е осъден и за още едно – този път той оставил жертвата си в Мексико с прерязано гърло. През 2009 година съдът осъжда Скайлър Делеон на смърт.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *