Седмата зодия от зодиакалния календар е Везни. Те са родени между 23 септември и 22 октомври. Представителите на този зодиакален знак са справедливи, много ценящи хармонията и красотата както на природата, така и у дома. Изключително верни приятели, ведри във всяка обстановка и среда, което ги прави и желана компания. Благодарение на хармоничното си поведение, носят спокойствието си навсякъде.

Друга характерна черта за тях е миротворството, което им е мисия и успяват да потушат и най-големия спор, с подходящите аргументи и за двете страни. Везните се влияят от справедливостта и тя е водеща за тях, като по този начин не отстъпват на емоционалните решения.

Безпристрастността към работата ги прави непоклатими професионалисти и като добавим чувството за дълг и отговорност, то те са незаменимия и желан служител.


Родените под този знак, са изключително предани към своите близки и приятели. Вдъхват чувство за ред, спокойствие и топлота. Вярват силно в истинската любов, обичат да обичат, както и да се чувстват обичани.

везни

Хармоничните отношения с обкръжаващия ги кръг от хора се дължат на способността да се поставят на тяхно място и да гледат през тяхната призма.

Като типични положителни черти, Везните притежават: чувство за справедливост, дружелюбност и общителност. Отрицателните им черти са: колебливост, плашливост и предпазливост.

В професионален план се реализират в областта на хуманитарната сфера. Подходящи професии за тях са: юристи, социолози, музиканти, художници, поети, като не е изключено да са дипломати и политици.

Сред световни известните представители на зодия Везни са Джон Ленън, Оскар Уайлд, Сервантес, Бриджит Бардо, Ференц Лист, Акферд Нобел, Катрин-Зита Джоунс, Майкъл Дъглас, Уил Смит, Владимир Путин, Лепа Брена и други.

Със зодия Везни в „10-те най” продължаваме поредицата от известни българи, представители на всеки от знаците. Подредбата е на база последователността по датата на раждане.

1. Алекс Раева
Певица и тв водеща, родена на 24 септември 1980 г.

2. Диляна Попова
Фотомодел и актриса, родена на 24 септември 1981 г.

3. Мария Игнатова
ТВ водеща и актриса, родена на 26 септември 1979 г.


4. Кали
Поп-фолк певица, родена на 2 октомври 1975 г.

5. Владимир Николов
Волейболист, роден на 3 октомври 1977 г.

6. Александра Жекова
Сноубордистка, родена на 5 октомври 1987 г.

7. Цветелина Янева
Поп-фолк певица, родена на 5 октомври 1989 г.


8. Спенс
Рапър, роден на 13 октомври 1975 г.

9. Васко Василев
Цигулар, роден на 14 октомври 1970 г.

10. Жана Бергендорф
Поп певица и текстописец, родена на 20 октомври 1985 г.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.