Десетата зодия от зодиакалния календар е Водолей. Водолеите са родени между 20 януари и 18 февруари.

Представителите на този зодиакален знак се описват като независими. На първо място поставят времето прекарано с близки и приятели. Водолеите са известни и като бранители на личното пространство и свободата си. Не обичат наложените рамки и ценят свободата си и в интимен план.

Ако сте родени под знака на Водолей, то със сигурност търсите хора, освободени от клишета и предразсъдъци. Представителите на този знак не са от най-влюбчивите, но със сигурност биха се впечатлили от искреността на кандидат-половинката.


Водолеят е известен с шумните купони, свободата на духа, работохолизма си. За тях приятелството и разбирателството са изключително важни, като лесно успяват да си създадат много приятелства във всяка сфера.

водолей

Представители на този знак са добри слушатели, но определено не обичат да говорят много за себе си и интимния си живот. Захване ли се с нещо всеки Водолей, то със сигурност ще е успешно. Упоритостта и доказването в работната среда са отличителни черти и затова, с каквато и да се захвана, все успяват.

Славят се и като добри стратези, независимо от ситуацията, в която могат да попаднат – винаги намират дипломатичен изход. Не може да се пропусне и друга черта, присъстваща в характера на всеки Водолей – разсеяността. Може да не запомнят рождени дати на близки и приятели или името на някой колега, но пък със сигурност помнят партито, на което са се забавлявали заедно.

Често срещано е определението за представителите на този зодиакален знак, че са странни. Както хапва с любим човек, в същия момент, ако звънне приятел за помощ, веднага се отзовават. Определението странен, категоризира всички родени под знака, с постоянна и свободна креативност и то в големи количества.

Като типични положителни черти Водолеите притежават: независимост, идеализъм и прогресивност. Отрицателните им черти са: разсеяност, индивидуализъм и невъздържаност.

В професионален план се развиват в хуманитарната сфера, IT, както и на голямата сцена. Подходящи професии за тях са: компютърен специалист, писател, певци, но не липсват и отлични архитекти.

Сред световно известните представители на зодия Водолей са: Джина Дейвис, Арен Рубен, Миша Бартън, Никола Саркози, Адам Ламбърт, Опра Уинфри, Джъстин Тимбърлейк, Елена Папаризу, Роби Уилямс, Лоренцо Ламас, Парис Хилтън, Мат Дилън, Роналдо, Шакира, Княгиня Калина и други.

Със зодия Водолей в „10-те най” продължаваме поредицата от известни българи, представители на всеки от знаците. Подредбата е на база последователността по датата на раждане.

1. Андреа
Поп-фолк певица, родена на 23 януари

2. Георги Христов
Поп певец, роден на 28 януари

3. Лазара Златарева (кака Лара)
Телевизионна водеща и актриса, родена на 28 януари

"10-те най" на Лазара Златарева (Кака Лара)

4. Димитър Бербатов
Футболист, роден на 30 януари

10 популярни българи, родени под знака на Водолей

5. Цветана Манева
Актриса, родена на 30 януари

10 популярни българи, родени под знака на Водолей

6. Ивана
Поп-фолк певица, родена на 31 януари

7. Стоянка Мутафова
Актриса, родена на 02 февруари

10 популярни българи, родени под знака на Водолей

8. Любомир Нейков
Актьор, роден на 7 февруари

10 популярни българи, родени под знака на Водолей

9. Христо Стоичков
Футболист и треньор, роден на 8 февруари

10. Поли Генова
Поп певица, родена на 10 февруари
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.