10 сигурни признака, че животът ви върви надолу и трябва да промените нещо

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Страница 1 от 5

Колко често преди да заспите се питате дали сте доволни от изминалия ден, от живота, който живеете като цяло? Вкъщи-на работа-вкъщи, редки срещи с приятели, съботно чистене, неделна подготовка за новата седмица. Устройва ли ви този сценарий?

В действителност понякога се случва така, че на пръв поглед всичко в живота ни изглежда наред, но след един по-задълбочен анализ осъзнаваме, че между нашите очаквания и реалността зее огромна пропаст. Нека да я преодолеем.

Искрено щастливи ще сме, ако прочетете статията и си кажете: „Това не важи за мен“. Ако обаче се припознавате в някои от тези ситуации, не отлагайте важните решения. Имаме един живот, нека го изживеем възможно най-добре.

10. Нищо не ви е интересно

10 сигурни признака, че животът ви върви надолуНищо в този живот не ви впечатлява. Гледате с досада и скептицизъм на събития, които карат другите хора да се вълнуват: Правителството паднало? – Много важно; Човек е на път да кацне на Марс! – И какво от това!

Възрастта на един човек не се определя от годините в личната карта, а от способността да намира нещата, които го радват, които го образоват и развиват. Колко събития в живота ви напоследък предизвикаха спонтанно и ентусиазирано: „Ехаа!“ Няма такива? Значи е време да направите нещо по въпроса.

9. Занемарили сте и себе си, и дома си

10 сигурни признака, че животът ви върви надолуАко не ви е грижа как изглеждате, а последният път, когато чистихте къщата беше преди… месец… или май два, това е сигурен признак, че сте в личностна криза. Безразличието към вашето тяло и пространството около вас говори, че нещата в живота ви не вървят по мед и масло. И още по-лошо – примирили сте се с този факт.

Не случайно казват, че ако искаме да внесем ред в живота си, струва си да започнем от реда вкъщи. Странно, но почистването може да бъде много полезно, не само от хигиенна гледна точка – разсейва от тежките мисли и избистря кашата в главата ни. С терапевтична цел може да си запишете и час за фризьор. Помага.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

Страница 1 от 5
Сподели

Коментари