Любовните триъгълници от малкия и големия екран са класическа рецепта за драма. A в живота обикновено нещата се случват двуполюсно – или създаваме и разиграваме в главата си фантастични сюжети, които никога не се случат, или до последно оставаме слепи за всички озадачаващи сигнали, които обстоятелствата ни изпращат.

Един от сигналите, че между две жени ще разцъфне искрено приятелство, е различният вкус за мъже. За нищо на света не би си простила да се влюбиш в нейния партньор. Или още по-зле – да усетиш химия между нея и настоящото ти гадже.

Е, за съжаление, понякога не всичко се случва по план. Вижте в нашата галерия сигналите, които подсказват, че между партньора ти и най-добрата ти приятелка има нещо повече от дружелюбно отношение. Разбира се, възможни са изключения, но ако припознавате ситуацията си в повече от половината от тях… Имате много храна за размисъл.


1. Често споменава името ѝ, без да има пряка връзка с темата ви на разговор.

2. Разпитва те с какво се занимава, живо се интересува дали има мъж до себе си и дали ще излизате скоро.

3. Чуваш от него твърдения катоЖалко, че няма истински мъж до себе си“ или „Не мога да разбера как такава жена може да е сама“ по адрес на приятелката ти.

4. Подарява на приятелката ти подарък за рождения ѝ ден (или по друг повод), който има персонализирано послание и изразява специално отношение.

10 сигнала, че той си пада по най-добрата ти приятелка

5. Чувстваш, че приятелката ти се дистанцира от теб и не е толкова открита. Вероятно е уловила сигналите, които приятелят ти ѝ изпраща, и се опитва да стои настрана.

6. Партньорът ти започва често да планира групови излизания, за които отправя специална покана на приятелката ти.

7. Усещаш, че той бързо губи концентрация, когато говори с теб, и прекарва прекалено много време на смартфона си.

8. Изглежда много по-общителен и дружелюбен, когато говори с приятелката ти.

9. Обмисля радикална промяна във външния си вид (или започва да спортува редовно).

10. Приятелката ти те разпитва за него. Да, все пак тя е твоята сродна душа и е напълно в реда на нещата да любопитства за всичко ново, което се случва в живота ти. Обърни внимание дали въпросите, които тя ти задава, са свързани с теб, или показват жив интерес единствено към него като мъж.

– Източник: edna.bg –
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.