Те са толкова странни, че изобщо не е странно, че са ни любими! Семейство Адамс са една от най-колоритните фамилии на всички времена, както заради семейните ценности, които са извън всякакви общоприети норми и стандарти, така и заради любопитството, което провокират от първата си поява до ден днешен.

Още с дебюта си през 1938 г. като рисунки в “The New Yorker”, създадените от Чарлз Адамс образи се превръщат в абсолютен хит. През следващите години, чрез множеството проявления, през които преминават героите, Семейство Адамс се превръща в попкултурен феномен и се утвърждава като едно от „любимите семейства на Америка“, а емблематичната им музикална тема няма как да напусне съзнанието ви, веднъж попаднала там.


A този Хелоуин странниците от семейство Адамс се завръщат на голям екран, за да ни запознаят с още по-необичайни похвати за сплотяване на семейство.

Мортиша и Гомес са изградили стабилни семейни устои на хълм в близост до жизнения и светъл Ню Джърси, но нито един симпатичен и сладникав елемент не е в състояние да развали така желания, шокиращ за останалите хора, уют… Досега!

Семейство Адамс

Уенсди се сблъсква със социалната среда, различна от нейната реалност, след като ѝ се налага да посещава съвременния затвор за деца, известен ни като „училище“.

В същото време непохватният и заинтересован повече от експлозии и бели Пъгсли трябва да намери сили да признае пред себе си и семейството си, че е време традициите да бъдат нарушени и той може би не е типичният наследник на семейните ценности!

Един от най-колоритните герои в Семейство Адамс – икономът Лърч също ще ни впечатли със зловещо присъствие, а любимият чичо Фестър отново ще ни въвлече в недодяланите си планове!

Дали жителите на близкото градче ще приемат радушно новите съседи и в какво ще бъдат въвлечени семейство Адамс, ще разберем не кога да е, а на техния най-важен и единствен празник – Хелоуин.

Семейство Адамс

В предстоящата анимация с нов и модерен аранжимент се завръщат и песните от емблематичния саундтрак на „Семейство Адамс“ в изпълнение на едни от най-големите музикални звезди.

„Кристина Агилера, музикалната банда Migos, Карол Джи, Rock Mafia и Снуп Дог са могъщи таланти. Не можехме и да мечтаем за по-добра комбинация от световни суперзвезди, които да вдъхновят публиката да приветства странностите и да празнува абсурдите с две чисто нови песни, които перфектно допълват тази прекрасна продукция“, споделя президентът на Motion Picture Group, MGM Джонатан Гликман.


Режисьор на „Семейство Адамс“ е Грег Търнън, а сценарият на филма е дело на Памела Петлър и Мат Либерман по образите, създадени от Чарлз Адамс. Не забравяйте, че колкото и странно да е вашето семейство, по-странни от Семейство Адамс няма!

Пригответе се за много хумор, светкавици и мрачни истории този Хелоуин само в кината на 3D, а в дните до петък © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Форум Филм България ви дават шанс да спечелите два двойни кинобилета за филма „Семейство Адамс“.

В специалната форма в сайта ще откриете списък с част от култовите герои от „Семейство Адамс“, за които можете да гласувате, а ако вашият фаворит не е сред тях, без никакво притеснение можете да го добавите.

В петък двама от гласувалите ще грабнат по един двоен билет за филма. А дни преди официалната премиера на „Семейство Адамс“ у нас поглеждаме зад кулисите на продукцията. Ето 10 любопитни факта за озвучаващите актьори, сюжета и тайните детайли около лентата.


1. Чарлз Адамс базира много от своите рисунки на истинки локации от Уестфилд, Ню Джърси.

2. В новия филм семейство Адамс се местят да живеят в Уестфилд, мястото, където е роден техният създател Чарлз Адамс.

3. Оскар Айзък (Гомес) и Чарлийз Терън (Мортиша) са записвали репликите си поотделно и не са се срещали преди пресконференциите, които са давани за филма.

4. Уенсди има домашен любимец октопод на име Сократ. Във филма от 1964 година „Семейство Адамс“ октоподът се е казвал Аристотел и е бил притежание на Пъгсли.

5. Стаята на Пъгсли е пълна с най-различни пътни знаци. Още във филма от 1991 г. се знае, че той има хоби да събира знаци „стоп“ и всякакви други пътни сигнализации.

6. Това е третият компютърно анимиран филм от Metro-Goldwyn-Mayer след „Игор“ (2008 година) и „Шерлок Гномс“ (2018 година)

7. Това е и третата анимация за Чарлийз Терън след „Астробой“ (2008 г.) и „Кубо и пътят на самурая“ (2016 г.).

8. Първият анимационен сериал „Семейство Адамс“ е продукция на Hanna-Barbera и има само един сезон през 1973 година.

9. Джоди Фостър озвучава Пъгсли в първия анимационен сериал „Семейство Адамс“.

10. Първоначално чичо Фестър е трябвало да бъде роднина на Мортиша, но по-късно е решено да бъде представен като брат на Гомес.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *