четвъртък, септември 19


10-те най-добри филма с шокиращ финал

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Филмите с шокиращ финал са едни от най-интересните кино ленти, които държат погледа на зрителите прикован за екрана през цялото време. Ако сте любители на точно този тип продукции, вижте нашата класация на 10-те най-добри филма с шокиращ финал.

1. Седем


Сложете на едно място звездата Брад Пит, колежката му Гуинет Полтроу, филмовата легенда Морган Фрийман и невероятната режисура на Дейвид Финчър и ви гарантираме, че получената продукция ще бъде наистина успешна! Така и става със знаменития филм от 1995 година – „Седем“. Любителите на криминалните трилъри определено ще останат доволни от сюжета, дело на сценариста Андрю Кевин Уокър. Историята разказва за мистериозен сериен убиец, по петите на който се движат двама известни полицаи. Действието се развива бързо по време на цялостното разследване, но уликите в хода му стават все по-странни и необичайни. Едва когато смятате, че знаете всичко за убиеца, създателите на филма ще ви докажат, че грешите.

2. Шесто чувство


Когато става дума за филми с шокиращ финал, едно от първите заглавия, което може да ви хрумне е именно „Шесто чувство“. Брус Уилис влиза в ролята на детския психолог Малкълм Кроу, за да ни представи една трагична и заплетена история, чийто край ще ни остави без дъх! Психологичният трилър, режисиран от М. Найт Шаямалан, се нарежда на 89 място в престижната класация на 100-те най-добри американски филмови продукции – „100 години Американски филмов институт… 100 филма“.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4 5
Сподели

Коментари