Евтини самолетни билети

Думите често са измамни, особено що се отнася до това дали някой ви харесва или не. Езикът на тялото обаче е доста трудно манипулируем.

Можете да разберете дали даден човек ви харесва или не, ако наблюдавате начина, по който тялото му се държи, когато е около вас. Ето и 10 признака, по който веднага ще разберете, че ви харесва.

1. Позицията

Когато се срещнете с някого за първи път, единственото което можете да наблюдавате е позицията му. Тя може да ви разкрие много. Повечето срещи не се превръщат в поредица, но когато това стане, е хубаво да имате първоначални наблюдения.


2. Жестовете на главата

Ако някой има интерес към вас, е вероятно фино и почти незабележимо да мърда главата си. Това се наблюдава по-често при жените.

3. Усмивката и руменината

Усмивките и изчервяването са признаци на симпатии към вас. Човек не може да скрие руменината по лицето си и усмивката си, когато е с този, когото харесва или обича.

4. Грубостта

Не всички показатели са положителни. Ако усетите някакво грубо отношение от човек, когото срещате за първи път, по-добре го дръжте настрана. В повечето случаи такива хора се опитват да задоволят егото си.

5. Изразите на лицето

Ако някой човек ви харесва, той ще го показва с лицето си. Ще бъде развълнуван във вашата компания. Срамежливата усмивка веднага ще се появи, когато чуят перспективата да се срещнат с вас.

10 знака според езика на тялото, че някой ви харесва

6. Ролевата игра

Отношението на човека към ролята, която играе, докато е около вас, показва истинския му характер.

7. Жестовете с ръцете

Поставянето на ръката на колана или стискането на чантата, показват, че човекът срещу вас ви харесва.

8. Близостта

Човек, който търси физическата близост с вас, ви харесва. Няма какво повече да се каже.

9. Очите

Очите говорят повече от думите. Ако някой ви харесва, ще ви гледа в очите.

10. Веждите

Човек с повдигнати вежди, най-вероятно не ви симпатизира. Този, чийто вежди са спокойни, е вашият човек.

Това, естествено, не важи за всички хора. А и фактът, че някой ви харесва, не означава, че иска да има някаква близост с вас. Особено ако сте решени на по-дръзки действия, имате нужда от думи, а не жестове.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.