10 знака според езика на тялото, че някой ви харесва

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
10 знака според езика на тялото, че някой ви харесва

Думите често са измамни, особено що се отнася до това дали някой ви харесва или не. Езикът на тялото обаче е доста трудно манипулируем. Можете да разберете дали даден човек ви харесва или не, ако наблюдавате начина, по който тялото му се държи, когато е около вас. Ето и 10 признака, по който веднага ще разберете, че ви харесва.

1. Позицията

Когато се срещнете с някого за първи път, единственото което можете да наблюдавате е позицията му. Тя може да ви разкрие много. Повечето срещи не се превръщат в поредица, но когато това стане, е хубаво да имате първоначални наблюдения.

2. Жестовете на главата

Ако някой има интерес към вас, е вероятно фино и почти незабележимо да мърда главата си. Това се наблюдава по-често при жените.

3. Усмивката и руменината

Усмивките и изчервяването са признаци на симпатии към вас. Човек не може да скрие руменината по лицето си и усмивката си, когато е с този, когото харесва или обича.

4. Грубостта

Не всички показатели са положителни. Ако усетите някакво грубо отношение от човек, когото срещате за първи път, по-добре го дръжте настрана. В повечето случаи такива хора се опитват да задоволят егото си.

5. Изразите на лицето

Ако някой човек ви харесва, той ще го показва с лицето си. Ще бъде развълнуван във вашата компания. Срамежливата усмивка веднага ще се появи, когато чуят песрпективата да се срещнат с вас.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2
Сподели

Коментари