Здравейте, отново съм тук и този път изреждаме десет от най-забавните момента от сериала „Приятели“.

Колкото и пъти да ги ги гледаме, никога не ни омръзват. Замислете се само колко техни реплики използваме дори в ежедневието си.

Грабвайте пуканките, правете си прически като на Рейчъл и се пригответе за смях с шестимата свежари от Ню Йорк…

10. Рос и Рейчъл пеят „I Like Big Butts“ за Ема

Десето място отива при оригиналния заместител на детска песничка, предоставен ни от Sir Mixalot, изпълнен от Рос и Рейчъл! Хитът става още по-голям хит, когато го чуваме първо от Рос, а после от двамата в края на епизода.

9. Чандлър, заключен със супермодел

Какво правиш, когато се озовеш заключен в малко пространство с красив супермодел на Victoria’s Secret? Прекарваш 90% от времето, с което разполагаш, в чудене как да я заговориш и ядове защо нищо не ти хрумва. Ето какво! Но на Чандлър трябва да му се признае, поне успя да си вземе дъвка от нея…

8. Шивачът на Джоуи

Така и така говорим за дрехи, защо не оставим на Джоуи да ни обясни как се взимат мерки за панталон? Или поне как неговият шивач го прави?

„Първо отиват нагоре по единия крак, мърдат го на една страна, после по другия, мърдат го обратно и след това те мерят отзад.“

7. Клубът „Аз мразя Рейчъл Грийн“

Във всяка гимназия го има (е имало) онова момиче, за което се носят разни слухове. В този епизод става ясно, че в гимназията на приятелите това момиче е било Рейчъл, а слухът е бил не какъв да е, а че била хермафродит. „Куртоазно“ пуснат от Уил (Брад Пит), дебелият приятел на Рос, и самият Рос, слухът е бил част от дейността на техния Клуб „Аз мразя Рейчъл Грийн“.

6. Джоуи не споделя храна!

Всички имаме приятел, който никога не си споделя храната. В компанията на шестимата симпатяги от Ню Йорк това се оказва Джоуи. В епизода той е обиден от факта, че момичето, с което е излязъл на среща, си е поръчала само салата под предтекст, че не е гладна, а същевременно му изяжда картофките от чинията. Класическо клише, впрочем. В края на епизода обаче виждаме и обратната страна на монетата, когато тя си поръчва по-скъпа вечеря, а той е принуден да я кара „по-здравословно“, за да може да си позволи сметката. Накрая не издържа и изяжда десерта ѝ.

5. Сандвичът на Рос

Та, така и така говорим за храна… Ето един сходен момент с Рос и неговия прословут пуешки сандвич с „навлажнител“, както той го нарича. Този сандвич явно трябва да е наистина много, много вкусен, за да предизвика гнева и психопатичното поведение на нашия, иначе толкова мил приятел – зубъра Рос.

4. Чандлър, Рос и Джоуи играят „Bamboozled“

В епизода Джоуи е избран да води телевизионно предаване тип-викторина, като „Риск печели, риск губи“. Рос и Чандлър се съгласяват да му помогнат да си наизусти правилата и с тази цел играят с него. Невероятен е контрастът между Рос и Чандлър в този откъс. Ентусиазмът на единия и песимизмът на другия наистина извеждат напред нелепостта на сложните правила на играта и създават доста комична ситуация.

3. Фийби обучава Джоуи да говори френски

А какво става, когато работата ти изисква чужд език, а ти си тотално неук в тази сфера? Ами, нека попитаме Джоуи…

– Ей, Джо, как е на френски „Казвам се Клод“?
– Je de coupe plow!
– Не съвсем, каквото имах предвид…

2. Рос и неговото „Унаги“

Висше състояние на осъзнатост или популярна японска храна, вие решете… Но преди това все пак дайте шанс на Рос, да ви посвети в своето духовно учение по самозащита.

1. Джоуи си заклещва главата в пуйка

Без коментар…Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *