Време е да освежим есенния си гардероб и да се подготвим за предстоящата зима. С какви тенденции обаче трябва да се съобразим, ако сме фешън маниаци?

В следващите редове ще ви запозная с 10 модни тенденции за сезон есен/зима 2020. И не забравяйте – както винаги, на преден план изпъквате вие! Бъдете себе си, а дрехите и аксесоарите са просто бонус.

1. Леопардовото отново ще е на мода

Единственият съвет, който мога да ви дам е – без много аксесоари. Достатъчно е да бъдете с този леопардов „печат”, за да бъдете забелязани.

2. Стил „Минимализъм”

Обикновено този стил носи със себе си много сдържаност откъм цветове и аксесоари. Минимализмът тясно се преплита с класическия стил, строг, но учтив.


3. Мексиканско пончо

Във всеки магазин за модни дрехи ще можете да откриете това уютно пончо. В сравнение с миналото, тази година дизайнерите промениха драстично този модел и през есен/зима 2020 пончото ще има ръкави, джобове и качулка. Сред ярките есенни листа ще изпъквате и вие с този модел.

4. Благодарен шик – кожата

Време е за естествена кожа и естествен косъм. Дизайнерите обръщат внимание на материалите – да са удобни и лесни за работа. В представените нови колекции на дългите сака и палта изпъкват луксозните яки. Връхна точка на сезона ще се считат ръкавите от кожа.


5. Тенденция „Многослойност”

Любимите яки ще са на преден план в тази тенденция. Ще има много брошки, оригинални форми и обемни лъкове.

6. Спортен шик

Комбинацията от черно, бяло и червено ще са на дневен ред в гардероба ни. Тези принтове ще украсяват стилните ни рокли и якета.


7. Модерният цвят за цялата 2020 г. е класическо синьо

В палитрата за сезон есен/зима 2020 отново можем да се насладим на 2 нюанса на синия цвят – True Blue и Strong Bluе.

8. Да носим цвета на красиво обагрените есенни листа

Mandarin Red е провокативно червено. Цветът е подходящ и за студените зимни дни на 2021 година, където може да властва както като основен тон на дрехите, така и като контрастен акцент.


9. За дамите с по-консервативен вкус – земен нюанс

А именно маслинено кафяво. Този сложен нюанс вплита в себе си вечно актуалния милитъри стил и усещането за пръст, дървесна кора и природа.

10. Суграшица

Много жени ще се зачудят какво е това. Е, драги дами, това е нюанс на сивото, което ще ни очарова с възможността да го комбинираме с неограничен брой други цветове. С две думи – неангажиращ нюанс. Много практичен и ненатрапчив за есен/зима 2020, подходящ за всяка възраст.

Това са тенденциите, които според мен заслужават място в топ 10. Възможността да се облечете според тенденциите не ви прави модерни, а показва само факта, че имате вкус и желанието ви да бъдете част от промяната. Да изберете дрехата, която е точно за вас не е толкова лесно, но крайният извод от цялото това суетене около модата, дрехите, тенденциите и всичко уау е: „Бъдете себе си и не робувайте на правила и закони, това сте вие, нека не бъдем като овце”.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *