10 зловещи призрачни истории от известни круизни кораби

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

10 зловещи призрачни истории от известни круизни кораби

Круизните кораби не веднъж са предпочитани от филмовите режисьори като отправна точка за развиването на ужасяваща призрачна история. Какви са действителните тайни, които крият наглед приятните плавателни съдове и какво се случва, когато корабите отидат в открито море? Вижте в нашите 10 зловещи призрачни истории, идващи от известни круизни кораби.

1. Непознатата в гардероба

През горещия август на 2005 година един мъж и синът му решават да отидат на почивка на борда на гръцкия лайнер Thomson Destiny. Шокиращото в историята идва, когато мъжът се събудил в шест часа сутринта, заварвайки ужасяваща сянка в каютата си. Скърцащ звук го буди от съня му, а след като отваря очите си, той забелязва широко отворените врати на гардероба му. Той седнал на леглото си и видял ясно призрака до него. В следващата секунда се чува писък и духът, описан като жена с дълга до раменете руса коса в униформа, се хвърля и изчезва в гардероба.

2. Спасени от молитва

През април една двойка решава да плава на Carnival Conquest. Точно когато били на път да правят любов в приятната си каюта обаче, двамата чуват многократното отваряне и затваряне на вратите на салона. В тъмнината пред двамата влюбени се изправила сенчеста човешка фигура, облечена като стюард. Ужасен, мъжът бавно попитал приятелката си дали и тя вижда същото като него, но в отговор тя рязко светнала лампите и привидението за секунди изчезнало.

За да се справят с проблема, те решили да се помолят. Въпреки че до края на почивката им не били притеснявани отново, двамата в последствие ще разберат, че и други хора в същата зала имали подобни настръхващи преживявания…

3. Време за тръгване

Историята се случва в последния ден от невероятното пътуване на майка и дъщеря, отседнали на борда на бляскавият кораб Brilliance of the Seas. В шест часа сутринта, майката се събудила и видяла 15-годишната си дъщеря да стои в средата на стаята. Тя извикала дъщеря си, опитвайки се да разбере какво прави, но необичайно чула отговора ѝ да идва от дивана. Тъй като била все още сънена, жената не обърнала внимание на иначе зловещото събитие.

Час по-късно двете вече се приготвяли да си тръгват и на излизане телевизорът изведнъж се включил от само себе си, въпреки че дистанционното било на леглото и изведнъж из стаята се разнесла отвратителна миризма. В същата секунда те чули в съседство как двама от членовете на персонала се опитват да отворят вратата на склада. „Сякаш някой дърпа вратата от вътрешната страна“ , казал единият. На майката не ѝ трябвали повече доказателства, за да хване дъщеря си и бързо да я изведе от призрачното място.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3
Сподели

Коментари