Те са богати и известни. Живеят под светлините на прожекторите и често ежедневието им е изпълнено с напрежение. И макар да са наясно, че капка никотин може да убие кон, че от пушенето се развалят кожата, косата, ноктите и сериозно страдат вътрешните органи, някога са направили грешката да запалят първата си цигара.

Днес обаче имената им определено могат да служат за пример. Със силна воля, желание за промяна и твърдост в характера, тези световни знаменитости са успели да преодолеят лошия навик. РИА Новости ни среща с 10 звезди, отказали се от цигарите и зачертали от живота си „сладкия“ дим. Как? Вижте техните истории.

1. Актрисата Чарлийз Терон опитала много начини, за да се справи с пристрастяването към цигарите. Хипнозата ѝ помогна да постигне целта си.


2. „Хубавата жена“ Джулия Робъртс трябваше да избира между навика да пуши цигара две и мечтата да стане майка. Сега актрисата отглежда три деца.

10 звезди, отказали се от цигарите

3. Позитивният стимул от брака на британския принц Хари с Меган Маркъл е, че синът на Лейди Даяна вече влиза в крак със здравословния начин на живот на съпругата си.

4. Руската прима Алла Пугачова разказа в интервю как се отказа да пуши по настояване на свещеник. Отказът от дългогодишен навик не бил лесен. „Трудно е, разбира се, когато сте пушили 52 години, а сега е толкова скучно в устата ви“, призна тя.


5. Заклетият пушач Мат Деймън е осъзнал с възрастта, че цигарите само му причиняват вреда. Актьорът успял да преодолее зависимостта след няколко сеанса на хипноза.

6. Телевизионният „хахо“ Джон Хам се отказал от тютюнопушенето през 1995 г., когато преподавал в колежа. Убеден е, че учителят не трябва да влиза в класната стая с децата, ако мирише на пепелник.

7. Изпечена поклонничка на тютюна, „приятелката“ Дженифър Анистън се е опитвала много пъти да се справи с пристрастяването. Да промени живота си и да победи зависимостта, ѝ помогнала йогата.

8. Имало е времена, когато Гуинет Полтроу е издухвала по две или три кутии цигари на ден. Няколко пъти безрезултатно тя се опитвала да откаже цигарите, използвайки йога, но едва когато актрисата забременяла, успяла да победи лошия навик.

9. „Първичната“ Шарън Стоун преосмисли живота си, когато преживя инсулт на 46 и се отказа от цигарите.

10. Актьорът Аштън Къчър беше принуден да се откаже от тютюнопушенето от бившата си изгора Деми Мур, която не пушеше и не издържала той да ѝ „ухае“ на изгорял тютюн.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.