Холивуд е мястото, на което мечтите се сбъдват. Мястото, на което много млади актьори и други артисти отиват в търсене на успеха. Холивуд е дори много повече от място, той е начин на живот. Това обаче не е цялата картина. Зад блясъка на индустрията стоят редица скандали и тайни.

Днес ще надникнем в тъмното минало на някои от любимите ни холивудски звезди, които са били осъдени на затвор. Това ще докаже, че дори известните личности са просто хора и като такива също са имали проблеми със закона.

1. Крисчън Слейтър

Носителят на Златен глобус има обезпокоително минало. През 1989 г. звездата е арестувана заради шофиране под въздействието на алкохол, за което е осъден на 10 дни затвор. Няколко години по-късно е арестуван, защото опитва да прокара огнестрелно оръжие на самолетен полет. През 1997 г. е осъден на три месеца затвор за побой над приятелката си и нападение срещу полицай под въздействието на хероин, кокаин и алкохол.


2. Фелисити Хъфман

Хъфман е доказателство за използване на известността като привилегия. През 2019 г. актрисата беше разобличена в скандал, че е платила 15 хиляди долара, за да бъдат фалшифицирани приемните тестове на голямата ѝ дъщеря. Тя е наказана с 14-дневен затвор, глоба от 30 хиляди долара и обществено полезен труд. Вече истински разбираме значението на „Отчаяни съпруги“.

3. Робърт Дауни Младши

Преди да се превърне в „Железният човек“, Робърт Дауни Младши лежи почти една година в щатския затвор на Калифорния след няколко нарушения, свързани с наркотици. Звездата споделя, че е преодолял борбата с наркотиците и е чист от юли 2003 г. За тази победа той благодари на жена си, която му е помогнала да преодолее наркозависимостта си.


4. Кийфър Съдърланд

Макар ролята му на агент Джак Бауър да му носи награда „Еми“ за най-добър актьор през 2006 г., само година по-късно актьорът е обвинен за шофиране в нетрезво състояние, след като дрегер показва алкохол в кръвта, надхвърлящ законовия лимит. Съдърланд не оспорва обвинението и е осъден на 48 дни затвор.

5. Майк Тайсън

През 90-те години американският боксьор прекарва 3 години в затвора, след като е обвинен, че е насилвал 18-годишно момиче. „Железният“ твърди и до днес, че е бил несправедливо обвинен.

6. Пол Маккартни

През 1980 г. легендарният изпълнител прекарва 9 дни зад решетките в Токио, след като е хванат с половин килограм марихуана на митницата на междунардното летище.

7. О Джей Симпсън

Делото срещу О Джей Симпсън за убийството на съпругата му Никол Браун и приятелят ѝ Рон Голдман определя американския футболист за невинен, но няколко години по-късно е осъден на 33 години затвор с минимум 9 години без условно освобождаване за участието му в грабеж в Лас Вегас през 2007 г. Симпсън получи условно освобождаване през 2017 г. и е на свобода от октомври същата година.


8. Лил Уейн

Наблюдаваме тенденция, че повечето звезди са изпратени в затвора заради алкохол или нарткоци. Лил Уейн също е добавен към този дълъг списък с имена. През 2010 г. рапърът е осъден на година затвор, след като в автобуса му са открити марихуана и незаконни оръжия. Той прекарва 9 месеца от първоначално присъдената година.

9. Линдзи Лоън

Актрисата има няколко последователни нарушения. Тя е прекарала различно количество време в затвора по различни причини – нетрезво състояние, катастрофи, нарушения на условни присъди. През 2007 г. прекарва един час, през 2010 г. – две седмици, а през 2011 г. остава за цял месец в затвора, последван от още един домашен арест.

10. Тим Алън

Преди Алън да пробие като актьор и комик е замесен в трафик на кокаин през 1978 г. Той избягва доживотна присъда, след като се съгласява да даде информация за други дилъри, което намалява присъдата му от 3 до 7 години. Актьорът е освободен през 1981 г. след излежани 2 години и 4 месеца.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *