понеделник, август 19


10 звезди и техните телесни недъзи

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
10 звезди и техните телесни недъзи

Знаменитостите имат всичко, нали? Изглеждат страхотно, имат купища пари и се къпят в слава. Понякога са толкова ослепително красиви, че ни карат да се чудим дали въобще са от този свят.

Вярвате или не, но и те са обикновени хора като нас. Със същите тревоги, неприятности и радости, че дори и с дребни физически недъзи. Да, добре разбрахте – те наистина имат такива проблеми – щръкнали уши, деформирани пръсти, различен цвят на очите.

В списъка събрахме имената на 10 известни личности от света на модата, киното, музиката, които са обединени и от нещо друго – техните телесни деформации. Те доказват, че недъзите им не са спънка към пътя на успеха, те просто ги правят още по-уникални.

10. Каролина Куркова – без пъп

10 звезди и техните телесни недъзи

Чешката красавица Каролина Куркова е известна с две неща. На първо място, тя е сред неотразимите ангели на Victoria’s Secret. Вторият факт е малко по-странен: моделът няма пъп.

9. Кеша – родена с опашка

10 звезди и техните телесни недъзи

Американската поп звезда Keша шокира с откровението, че се е родила с опашка. Анатомичният израстък, който всеки зародиш има, изчезва още по време на вътреутробното му развитие, но в някои редки случаи бебетата се раждат с него, както се е случило с певицата.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4 5
Сподели

Коментари