Евтини самолетни билети

Пластичните операции са запазена марка за голяма част от звездите, които, променяйки драстично външния си вид, смятат, че ще върнат някогашната си младост.

Това обаче не винаги се получава, а тези от списъка по-долу за съжаление дори успяха да провалят кариерите си в следствие на хирургическите корекции.

1. Мелани Грифит

View this post on Instagram

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith)


Помните ли времето, когато ослепителната Мелани Грифит беше многократно обявявана за една от най-красивите холивудски знаменитости? Е, след шокиращата ѝ промяна, в следствие на пластичната ѝ операция, тези дни станаха все по-далечни, а мнението на почитателите – все по-негативно. Някогашната звезда, днес е жестоко обидена от лошите коментари в социалните мрежи по неин адрес, които казвали в прав текст, че резултатът е „ужасяващ“.

2. Къртни Лав

Къртни Лав – русата красавица, която стана популярна със своите певчески и актьорски заложби, днес е просто… руса. Красотата ѝ си отиде веднага след лягането ѝ под ножа и „малките“ корекции, които нанесе върху носа и устните си. Вдовицата на рок легендата Кърт Кубейн признава, че и на нея не ѝ допада резултатът от пластичната операция. Въпреки че жестоко съжалява за решението си, едва ли вече може да направи нещо, за да поправи щетите по лицето си.


3. Донатела Версаче

Звездите в списъка ни стават все по-ужасяващи. Следващата, която непременно трябва да споменем, е популярната модна дизайнерка Донатела Версаче. Въпреки неоспоримия факт, че Версаче е сред най-емблематичните и разпознаваеми имена в модата, драстичната промяна разочарова огромните ѝ почитатели. Резултатът след пластичния експеримент: огромни устни, ужасно чело и странни вежди…

4. Хайди Монтаг

Истории за залязващи звезди, които яростно искат да останат под светлината на прожекторите сме чували много. Подобен е животът и на някогашните знаменитости Хайди Монтаг и Спенсър Прат. Двамата си партнират в сериала „The Hills“, но през годините известността им постепенно намалява. За да се справи с този проблем, Монгат решила да извърши драстични промени във външния си вид. Тя ляга под скалпела за прилагането на няколко корекции в един и същи ден. Това далеч не е препоръчително и тя за малко не губи живота си. Вместо да се очароват от промените, почитателите „осъждат“ звездата заради безхаберното ѝ решение. Прат от своя страна разочарова почитателите си, защото подкрепил Хайди в това начинание.


5. Мики Рурк

Ако до сега сте си мислили, че само жените попадат в плен на пластичните операции, следващият ни представител ще ви убеди точно в обратното. Става въпрос за американският актьор Мики Рурк, който се подложи на наистина стряскащи корекции. Звездата, който някога играеше сексимвол във филми като „9 седмици и половина“ успя да се превърне в ужасяваща версия на някогашния симпатичен актьор. За жалост младостта и привлекателността на актьора вече никога няма да се върнат.

6. Лара Флин Бойл

Популярната филмова и телевизионна актриса Лара Флин Бойл, за жалост, е следващата звезда, която променя драстично външния си вид. Тя публично заявява, че не иска да говори за операцията и никога не издава подробности относно случилото се. Резултатът на лицето ѝ подсказва, че очевидно по него има огромни промени, заличили някогашната красота на Бойл.


7. Мег Райън

Чудите ли се защо отскоро не сте чували нищо за някогашната световноизвестна знаменитост Мег Райън? Както вече се досещате, сексапилът на актрисата беше помрачен от намесата на неправилно използван скалпел. Извинението на Райън за подлагането на тези корекции били дразнещи бръчки, образували се около устните и очите ѝ. При всички положения, може би предпочитаме Мег с бръчки пред тази нейна версия.

8. Дженифър Грей

Помните ли очарователната звезда от „Мръсни танци“ – Дженифър Грей? Въпреки големия си нос, който не беше много красив за жените през 80-те, тя беше изключително симпатична. Младата Грей не успява да преглътне недостатъка си и през 1987 година решава да се справи с проблема, лягайки под ножа. Въпреки че драстичната промяна не била толкова зле, почитателите ѝ не харесали постъпката ѝ. Резултатът от всичко това е многогодишното отсъствие на Дженифър от червения килим.


9. Фара Ейбрахам

Фара Ейбрахам става известна след участието си в риалити предаването „Teen Mom“. Известността, която пожъна младата звезда, ѝ вдъхна кураж, че може да вземе външния си вид в свои ръце. В следствие на корекциите, лицето на прохождащата знаменитост се промени драстично, а това не се хареса на публиката. Лошото ѝ поведение и пластичните ѝ операции направиха известността ѝ изключително кратка.

10. Кейтлин Дженър

Оставяйки най-шокиращият резултат за накрая, няма как да пропуснем името на Кейтлин Дженър. За тези, които все още не са чули за драстичната промяна на Дженър, непременно трябва да споменем, че допреди няколко години Кейтлин беше… Брус. Някогашен лекоатлет и златен медалист, телевизионна знаменитост и баща на цяла поредица от представители на семейство Кардашиян. Всичко това обаче вече е само част от биографията на Брус, който от 2015 година с гордост отговаря само на името „Кейтлин“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.