понеделник, август 19


10 любопитни факта за Кайли Миноуг

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
10 любопитни факта за Кайли Миноуг

Кайли Миноуг е висока само 1.52, но кариерата ѝ е титанична. Миньончето от Австралия покори света и не спира да ни изненадва, вдъхновява и забавлява. Преминала е през много трудности и въпреки всичко, се изправя и продължава напред.

Днес тя става на 51 години, но очите ѝ не спират да блестят с онзи енергичен блясък и желание за живот. Тя е пример за жените и копнеж за мъжете. Предлагаме ви да разберете повече за живота ѝ в следващите редове.

1. Раждането

Кайли Миноуг е родена на 28 май 1968 година в Мелбърн, Австралия. Бъдещата звезда опровергава всички критици, които в началото я наричат „пеещо вълнисто папагалче“ и успява да се наложи като звезда от световна величина и като един от най-продаваните австралийски изпълнители.

2. Майчини амбиции

Майката на бъдещата звезда, Карол Джоунс е балерина, а баща ѝ, Роналд Чарлз Миноуг – счетоводител. За разлика от майка ѝ, бащата на Кайли предпочита да се занимава с професията на счетоводител и слабо се вълнувал от „пайетите“. Желанието на Карол в крайна сметка надделява и Кайли, заедно със сестра си Дани, започват да се явяват на редица кастинги още като деца.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4 5
Сподели

Коментари