четвъртък, септември 19


10-те най-красиви принцеси по света

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
10-те най-красиви принцеси по света

Всяко малко момиченце си мечтае, когато порасне, да срещне своя принц и да стане принцеса. Животът на истинските принцеси всъщност въобще не е лек. Както в приказките, така и в действителност, да носиш короната е огромна отговорност. Днес наследничките на трона по света вдъхновяват младите момичета с красота, богатство и безброй таланти.

Представяме ви 10 от най-красивите и желани принцеси, които не спират да вдъхновяват и да дават своя принос на света.

1. Принцеса Евгения
Великобритания

Принцеса Евгения е най-малката дъщеря на принц Андрю, която през годините не спира да се доказва като лошо момиче и да е в центъра на вниманието. През 2009 година е заловена при кражба на сутиени, а няколко години по-късно медиите не спират да пишат за нея и да я спрягат като лошо момиче, защото посещава стриптийз клубове и пуши. На 12 октомври тази година принцеса Евгения се врече във вярност на предприемача Джак Бруксбанк, с който имат връзка от близо 8 години.

2. Принцеса Сириванавари
Тайланд

Принцеса Сириванавари е екзотична, приказно красива и изключително богата. Нейното състояние възлиза на над 35 млрд. долара. Тя е внучка на краля на Тайланд Бумибол Адулядей. Занимава се с мода и е известен дизайнер, а линията ѝ от дрехи е представяна на подиумите в Банкок и Париж.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4 5
Сподели

Коментари