Всяко малко момиченце си мечтае, когато порасне, да срещне своя принц и да стане принцеса. Животът на истинските принцеси всъщност въобще не е лек. Както в приказките, така и в действителност, да носиш короната е огромна отговорност. Днес наследничките на трона по света вдъхновяват младите момичета с красота, богатство и безброй таланти.

Представяме ви 10 от най-красивите и желани принцеси, които не спират да вдъхновяват и да дават своя принос на света.

1. Принцеса Евгения
Великобритания

Принцеса Евгения е най-малката дъщеря на принц Андрю, която през годините не спира да се доказва като лошо момиче и да е в центъра на вниманието. През 2009 година е заловена при кражба на сутиени, а няколко години по-късно медиите не спират да пишат за нея и да я спрягат като лошо момиче, защото посещава стриптийз клубове и пуши. На 12 октомври тази година принцеса Евгения се врече във вярност на предприемача Джак Бруксбанк, с който имат връзка от близо 8 години.

2. Принцеса Сириванавари
Тайланд

Принцеса Сириванавари е екзотична, приказно красива и изключително богата. Нейното състояние възлиза на над 35 млрд. долара. Тя е внучка на краля на Тайланд Бумибол Адулядей. Занимава се с мода и е известен дизайнер, а линията ѝ от дрехи е представяна на подиумите в Банкок и Париж.


3. Принцеса Амира
Саудитска Арабия

Амира е 18-годишна, когато провежда интервю за училищния вестник и се запознава с принц Ал-Уейлд бин Талал. Те се женят, но любовта им угасва и се развеждат в края на 2013 година. Принцеса Амира е възпитаничка на университета в Ню Хейвън със специалност „Бизнес администрация“.

4. Грейс Кели
Монако

Грейс Кели е американска актриса, която след като се омъжва за принц Рение III, става принцеса на Монако и е на челно място във всички световни класации за най-красиви кралски особи. За съжаление тя умира трагично във автомобилна катастрофа през 1982 година. Нейният стил и красота обаче продължават да са пример за милиони жени по света.


5. Принцеса Мако
Япония

Принцеса Мако е най-голямата внучка на император Акихито на Япония. Тя е завършила Международния християнски университет в Токио и продължава следването си в Австрия.

6. Принцеса Амелия
Уиндзор

Принцеса Амелия е едва 22-годишна и има защо да се смята за най-красивата жена в Англия. Тя е най-малката дъщеря на Джордж Уиндзорски и внучка на кралица Елизабет II. Тя е избрала за своя професия журналистиката, а нейната истинската страст е модата.


7. Принцеса Полин
Монако

Принцеса Полин е дъщеря на принцеса Стефани от Монако. Тази млада дама безспорно притежава много таланти – занимава се професионално с художествена гимнастика и гмуркане, освен това се интересува от цирк и участва в Международния фестивал за цирково изкуство.

8. Принцеса Иман
Йордания

Принцеса Иман е най-голямата дъщеря на краля на Йордания Абдула II и кралица Рания. Тя е възпитаничка на Джорджтаунския университет във Вашингтон, САЩ.


9. Принцеса Мария-Луиза
Белгия

Мария-Луиза е дъщеря на принцеса Астрид и е на 23 години. Тази красавица се обучава в Обединеното кралство. Тя е деветият претендент за престола, но пък прекрасният ѝ външен вид и завидното състояние на нейните родители я правят една от най-търсените булки в цял свят.

10. Принцеса Александра
Люксембург

Принцеса Александра е на 26 години и е единствената дъщеря на херцог Анри и княгиня Мария Тереза. Тази красавица владее 5 езика и обича да спортува. Нейното пълно име е Александра Жозефин Тереза Шарлот Мария Вилджемина и това я прави принцесата с най-дългото име в Европа.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *