четвъртък, септември 19


10-те най-горещи българи за 2019 година

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Страница 1 от 10

Изчакахме дамите да се отърсят от еуфорията покрай празника си, мъжете да научат наизуст предишната класация и да се подготвят психически и физически за това, което им предстои. При мъжете е малко по-сложно. Там или си горещ, или не си. Средно положение няма. А и няма какво толкова да кажеш – просто въздишаш. Хич не ни беше лесно.

Няма как да не отбележим, че 2018 си беше година на рапърите. Появиха се нови, старите затвърдиха статута си на идоли… Но това съвсем не означава, че ще видите само рапъри в класацията ни. Във времена, в които жените се стремят да докажат, че не са слабия пол, нас ни впечатляват мъжете, които не се страхуват да говорят за чувствата си. По-добре да не увъртаме, а направо да пристъпим към 10-те най-горещи българи за 2019.

10. Ивел Йорданов

Той е бивш борец, танцьор, световноизвестен модел, а вече има и роля в киното. Избран е за най-успешен модел за 2018 година. Първият българин, заснел фотосесия с бельо от марката на Кристиано Роналдо. Звездата му изгрява през 2015 на конкурса „Мистър София“ и оттогава не спира да блести. Участва в множество клипове на наши и чужди изпълнители. Все горещи неща.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

Страница 1 от 10
Сподели

Коментари