Изчакахме дамите да се отърсят от еуфорията покрай празника си, мъжете да научат наизуст предишната класация и да се подготвят психически и физически за това, което им предстои. При мъжете е малко по-сложно. Там или си горещ, или не си. Средно положение няма. А и няма какво толкова да кажеш – просто въздишаш. Хич не ни беше лесно.

Няма как да не отбележим, че 2018 си беше година на рапърите. Появиха се нови, старите затвърдиха статута си на идоли… Но това съвсем не означава, че ще видите само рапъри в класацията ни. Във времена, в които жените се стремят да докажат, че не са слабия пол, нас ни впечатляват мъжете, които не се страхуват да говорят за чувствата си. По-добре да не увъртаме, а направо да пристъпим към 10-те най-горещи българи за 2019.

10. Ивел Йорданов

Той е бивш борец, танцьор, световноизвестен модел, а вече има и роля в киното. Избран е за най-успешен модел за 2018 година. Първият българин, заснел фотосесия с бельо от марката на Кристиано Роналдо. Звездата му изгрява през 2015 на конкурса „Мистър София“ и оттогава не спира да блести. Участва в множество клипове на наши и чужди изпълнители. Все горещи неща.

9. Константин Трендафилов (Папи Ханс)

Най-горещият ни съвременен писател, най-провокиращият творец на хитове и най-креативният творчески директор. Няма значение кой от образите му ще изберете – Константин или Папи Ханс, той придава съдържание на понятието „горещ мъж“.


8. Кубрат Пулев

Само с произнасянето на името му, ни става горещо. Той носи силата на предците ни и не пропуска да покаже силната си любов към България. От 2009 е в професионалния бокс и има само една загуба. В края на годината му предстои да се изправи срещу друг горещ мъж – Антъни Джошуа, а ние с нетърпение очакваме този титаничен сблъсък.

7. Радослав Янков

Радо Янков е най-горещото момче на снежните ни писти. Носител на Световната купа по сноуборд за 2016. Дивия, както го наричат приятелите му, е от Чепеларе, което е предпоставка за успешна кариера в зимните спортове.


6. Александър Сано

Сано е любимият ни брат от триото „Мангасарян“. Всяко едно превъплъщение му отива – от леко нескопосан криминален образ до аристократична баба в магазин. Любимата ни негова роля обаче си остава на любящ баща и мъж. Няма да забравим едно от най-искрените обяснения в любов, което той направи на любимата си в „Къртицата“. Няма по-горещо нещо от мъж, който не се страхува да показва чувствата си.

5. Атанас Колев

Най-горещият рапър сред гинеколозите и най-горещият гинеколог сред рапърите. Атанас спечели сърцата на хилядите си фенки с певческия си талант, типично варненския си начин на говорене и страстта му към баскетбола. Честно, не знаем как съчетава медицината, рапирането и любовта на фенките, но му се получава доста добре.


4. Благой Георгиев

Благой е, може би, най-горещият от десетте ни мъже. Толкова горещ, че чак цвета на кожата му се е променил. Баща на три деца, изключително религиозен, изградил два параклиса и силно запален по сръбската музика и наргилетата. Макар да е играл повече в чужди отбори, мислим, че имаше още много какво да даде на родния ни футбол и само заради това не е на върха на класацията ни. А и повече го харесвахме без интервенциите, които си причини.

3. Галин

Галин е един от най-успешните поп-фолк певци у нас. Освен със страхотния си глас, впечатлява с изваяната си фигура. По повод рождения му ден, който е на 12 март, му посвещаваме третото място в нашата класация. С последните си песни разбива стереотипите и смесва стиловете, като се ориентира към рапирането.


2. Кирил Десподов

Изглежда в България имаме доста малко кадърни футболисти, съдейки по ограничения им брой в нашето си първенство. Но Кирил Десподов безспорно е един от тях. В тялото му тече гореща, червена кръв, макар вече да играе в Италия. Той е най-добър млад футболист на България за 2017, а през 2018 става „Футболист на годината“. Съвсем закономерно е част от националния ни отбор, а в момента играе за Каляри, където не спира да показва завидни умения с топката. Успех, момче!

1. Тото

#СкандауСаГосподи. Първо, искаме да се извиним на Лъчо, че не е в нашата класация. Той по нищо не отстъпва на останалите мъже. Тото е победителят ни, защото се осмели да влезе във „VIP Brother“, показа що за човек е и стана „Любима звезда на България“ за 2017. Там го опознахме и безвъзвратно влезе в сърцата ни. Мястото му на върха затвърди и лиричната му изповед в „Чужди усмивки“, която стана „БГ Хит 2018“. Обожаваме гласа му, танците му и всичко, което прави!!!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *