Евтини самолетни билети

Този месец ще започнем историята от далечната 1993 година, в един бар „за възрастни“ край морето. Там, заобиколен от красиви, танцуващи момичета, Дидо от Deep Zone стартира своята кариера.

Колкото и странен да е този факт, точно атмосферата на бара оказва влияние върху характера му и музиката, която прави. Оттогава той винаги е вдъхновяван от красотата и позитивната енергия. Истински новатор зад пулта и създател на собствен оригинален стил на миксиране (хармоничен микс с модулации).

Любовта му към музиката не идва случайно. Роден е в семейство на музиканти. На 8 години вече той вече свири на пиано, а съвсем скоро овладява и синтезатора, перкусиите, барабаните и бас китарата. Увлечението по електронната музика си казва думата и през годините 1998, 2007, 2011 г. той е обявен за “Best DJ” у нас.


Малко след това, заедно с друг свой колега – Роско, и музикантските умения и студио на баща си – JuraTone (Любомир Савов), поставя началото на един от най-успешните български денс/хаус проекти за всички времена – Deep Zone.

Оттогава Дидо е верен на своята група и почти цялата му кариера минава като продуцент, композитор, аранжор и мултиинструменталист към проекта, редом с останалите членове на формацията.


Deep Zone Project откриха новия музикален сезон за 2019 година със зашеметяващо видео и силно послание. Групата се завърна в обновен състав (Дидо, Ева-Мария – вокал, Danny Dimitroff – китара) и сигурна заявка „Българка“ да се превърне в тотален хит. В центъра на новия си проект Deep Zone поставят родната жена и нейната натурална, уникална красота.

Юбилея си Deep Zone ще отбележат със серия от партита в най-големите градове и клубове. Стартът е на 22 март и продължава до 31 май. Клубното шоу ще е изцяло на живо и ще включва най-доброто от групата през годините, версиите на златните български хитове, както и нови песни, които ще прозвучат за пръв път по време на турнето.

Дидо не спира с работа си по новите проекти и създаването на качествена музика. Това е причината фокусът на © 10-те най да се насочи към него този месец и да стане герой в „10 въпроса, 10 отговора“.


1. Какво е първото нещо, което правиш, когато се събудиш?

Нагушване на семейната ми армия. Хващам телефона (проверка на имейли, социални мрежи), нагушване на 5 кученца.

2. Кой е най-вълнуващият човек, когото някога си срещал?

Май още не съм го срещнал. Гледам да приемам хората като равни и не позволявам на славата им да ме обърква.

3. Какво може да те разплаче?

Някои филми бяха почти на косъм да ме разплачат. Тъгувам за хора, които си заминават от този свят прекалено рано.

10 въпроса, 10 отговора: Дидо от Deep Zone

4. А какво – да те разсмее от сърце?

Често си се смея насаме. Смешки, лафчета, реални ситуации… А те са мнооого.

5. Оптимист или песимист? Защо?

За мен чашата е наполовина пълна. Пълен оптимист съм. Гледам да приемам нещата само от позитивната им страна. Ако няма такава, старая се да я създам.

6. Коя е най-абсурдната ситуация, в която си попадал?

По време на турнето ни в САЩ, още първия ден ни спряха полицаи в един парк и колегата ми Дани Димитров като ги видя тръгна да си бърка във вътрешния джоб (да им даде паспорта си). А полицаите се хванаха за пистолетите и се развикаха „don’t do it, back off“. За миг помислихме, че сме пътници и ще ни изпозастрелят.

7. Какво би правил с удоволствие, но все не ти остава време?

Да се наспя. 🙂 Напоследък това ми е скъп лукс.

8. С кого би искал да се смениш за един ден и защо?

С Бойко Борисов, за да ги стегна още малко в парламента. 🙂

9. Препоръчай ни любимата си книга…

„Мисли и забогатявай“ на Наполеон Хил.

10. Как си представяш живота си след 10 години?

Да съм здрав, щастлив със семейството ми и всички мои близки хора, на които пожелавам същото. Също така, това което сме започнали с Deep Zone да навлезе в други измерения и мащаби.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.