Може би не всеки си признава, но повечето от нас вярват в конкретен предмет или действие, които ни носят късмет. Да, това са налудничавите за другите ритуали преди важни моменти. И не, на звездите не им пречи да споделят какви са техните тайни за успех и увереност.

1. Григор Димитров признава, че преди всеки мач най-напред обува десния чорап и дясната обувка, а след това се прехвърля на левите. Според антрополозите от езически времена дясното е приемано като правилната посока във вечния диаболизъм Добро-Зло.

2. Коцето Калки е от звездите, които обичат ритуалите. От години той носи индийски накит за късмет, вярва в талисмани и в единната сила на Вселената, както и в нейните посланици, дошли на Земята – Исус, Буда и Кришна.


3. Дизайнът на съблекалнята и гримьорната на Ники Минаж е същият като от „Аладин и вълшебната лампа“. Преди да излезе пред публика, певицата се радва на светещи електрически обекти, рози, свещи и сатен около себе си. Освен това посипва феновете си със странна светеща течност от воден пистолет.

4. Австралийското изкушение Миранда Кер пък непременно започва деня си с „вълшебно питие“ – чаша топла вода с лимон, последвано от специалният ѝ сутрешен шейк. Моделът вярва, че точно той ѝ дава енергия през деня. Коктейлът съдържа пресен кокос, мляко, годжи бери и много витамини.

5. Родната певица Ивана се слави с доста интересен навик преди участие. Изпълнителката на „Като на 17“ обича да си похапва суджуци преди да излезе пред публика. Вкусният ѝ ритуал искрено забавлявал екипа, с който работи.


6. Любимата на много Дженифър Лопес не се черпи със свинско преди шоу, а вместо това казва поне едноминутна молитва, след което се прекръства. След като участието ѝ приключи, Джей Ло предпочита да седне на някое тихо място, пред това да вдига шумни партита.

7. Преди да се появи на сцената, актрисата Христина Караиванова също задължително отдава почит на Бог. Тя целува сцената зад кулисите и признава, че ѝ е неприятно да я наблюдават в този съкровен за нея момент.

8. Роби Уилямс пък е прочут с доста дългия си ритуал преди участие. Звездата споделя, че отива на масаж, който трае час и половина. След това влиза под душа, бръсне се и сяда да го гримират. Всичко това продължава пет часа.

9. Защитникът на Евертън – Лейтън Бейнс, изпълнява следния ритуал: преди мач той старателно подготвя екипировката си, облича се и връзва връзките на обувките. След това ги развързва и отново връзва.

10. И докато говорим за футболни суеверия, няма как да не споменем запомнящия се ритуал на бившия френски футболист, защитник и настоящ треньор Лоран Блан. Докато е бил активен спортист, целувал плешивото теме на бившия вратар Фабиен Бартез.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.