Евтини самолетни билети
„Една жена трябва да се омъжи за любовта си…
и да продължава да е омъжена, докато не я намери.“
Жа Жа Габор

Връзките на известните личности, за добро или лошо, винаги успяват да станат достояние на папараците, медиите, обществото.

Навярно те не биха били толкова интересни, ако повечето от тях сключваха брак по един път, а не се вричаха във вярност по 10 пъти по време на житейския им път.

И тъй като предполагаме, че и вие бихте се заинтригували от „статистиката“, която показва 10 от холивудските звезди с най-много бракове… Ето я и нея.


Не напразно по-горе цитирахме Жа Жа Габор. Актрисата, участвала в множество филми, сериали, победителка в конкурси за красота и омъжила се цели 9 пъти. Първият брак на Габор е през 1937 за турския политик Бурхан Асаф Белге.

По-късно обаче тя признава, че по време на брака си е имала афера с тогавашния президент на Турция Кемал Ататюрк. Последва развод, а след него женитба умножена по 8 пъти, а бъдещите късметлии са Конрад Хилтън старши, актьорът Джордж Сандлърс, инвестиционния банкер Херберт Хънтър и др.

Елизабет Тейлър пък е имала седем съпрузи, но 8 сватби. За един от мъжете си – актьорът Ричард Бъртън, Лиз се омъжва два пъти. Първият ѝ брак е на 18 години с Конрад Хилтън – младши, 4 години по-късно сключва брак с актьора Майкъл Уайлдинг, 3 години след това се премества на филмовия продуцент Майк Тод, който за нещастие загива в самолетна катастрофа. В своя защита Тейлър използва следното изречение: „Спала съм само с мъже, за които съм била омъжена. Колко жени могат да твърдят това?“.

Това, което ме изненадва в живота, не са браковете, които не успяват, а тези, които са успешни.“, споделя актрисата Рита Хейуърт. Съпруг номер едно тя открива през 1937. Това е с 22 години по-възрастният от нея Едуард Джъдсън, който също така управлявал ранната ѝ кариера. За втори път брак тя сключва с режисьора Орсън Уелс. Последват още две сватби – с принц Али Хан и финалното ѝ вричане с филмовия продуцент Джеймс Хил.


Осем пъти женитба, но за седем жени. Това се случва и при журналиста Лари Кинг. За първи път той сключва брак през 1952г. с детската му любов Фреда Милър. Съюзът между двамата влюбени обаче се изпарява само за година.

Следва още един кратък брак на Кинг с Анет Кей, а след това журналиста се врича във „вечна“ любов на Плейбой зайчето Ален Акинс. Както предполагате последват още брачни съюзи, от които единият е бил отново с Акинс. До своя край Лари Кинг е женен щастливо за седмата си съпруга Шон Саутуик, с която имат и двама сина.

Кинорежисьорът Мартин Скорсезе е бил женен 5 пъти. Преди да сключи брак с писателката Джулия Камерън, той е в брачен съюз с Ларейн Мери Бренън. Следват още два брака – с актрисата Изабела Роселини и продуцентката Барбара де Фина, които също приключват с развод. През 1999 г. се жени за петата си съпруга Хелън Морис, с която са заедно и до днес.

Холивудската актриса Лана Търнър е влизала в брачен съюз цели 8 пъти, а певецът Джери Лий Люис седем пъти. Що се отнася до по-младото поколение, то със сигурност знае как да си навакса изпуснатото.

Актрисата Холи Бери се е женила и съответно развеждала 3 пъти – значително по-малко, нали? Звездата Деми Мур също преследва числото 3 – първият ѝ брак е едва на 17-годишна възраст за певеца Фреди Мур. А навярно рекорд за най-бързо провалил се брак полага Дрю Баримор, която също се жени млада, но само след седмица любовната приказка е провалена с гръм и трясък от буреносни облаци, довели до бракоразводно дело.

Ех, любов! Какво ли не правим заради теб?!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.