Колко оригинален може да бъде моментът, в който мъжът пада на едно коляно пред любимата и чака за нейното одобрително „да“?

Вижте нашия списък от 10-те най-странни предложения за брак и се убедете сами…

10. Предложението, на което филмите ще завидят

Пренасяйки вариантите за предложение за брак на следващо ниво, участникът във видеото по-долу направи вълнуващия момент незабравим както за бъдещата му съпруга, така и за всички посетители в кино салона Great Escape Theatre. Изгледайте кадрите, на които всеки филмов продуцент би завидял.

9. Грандиозното музикално предложение

Световноизвестната песен на Magic – “Rude” застава в основата на поредното нетипично предложение за брак, за което ще ви разкажем. Нищо неподозиращата Ейми ще остане очарована от видеото към песента, което приятелят ѝ и нейното семейство са подготвили. Изгледайте клипа от този незабравим момент и вижте как дори членовете на бандата Magic лично насърчават Ейми да каже заветното „да“.

8. Супер Марио

Следващото видео вероятно ще оценят само най-големите почитатели на италианския водопроводчик Супер Марио, който става главната тема на странното предложение за брак.


7. Танцуващите моркови

Главният герой на следващото ни предложение – Панг Кун, успява да събере цели 48 приятели, готови да се облекат като моркови, за да накара приятелката си да стане негова жена.

6. Още фенове на Супер Марио

Явно играта на Супер Марио е по-известна, отколкото предполагаме, защото отново се сблъскваме с нея в списъка ни с 10-те най-странни предложения за брак. Във видеото по-долу обърнете внимание най-вече на факта, че след като даде отговора си на бъдещия си съпруг, главната героиня продължи да играе на Супер Марио. Това се казва любов… към игрите!

5. Предложение за брак с музикален клип

Оказва се, че музикалните видеоклипове се превръщат в идея на редица мъже, желаещи да предложат оригинално на своята половинка. Следващият ни участник отново прибягва до този метод, но ще отговори ли положително приятелката му? Вижте във видеото по-долу…

4. Двоичният код на любовта

Съгласни сме изцяло с факта, че всяка двойка има свои език, на който разговаря спокойно без останалите да разбират с точност за какво става въпрос, но следващото ни странно предложение определено успя да ни изуми. Главният ни герой решава да предложи на приятелката си използвайки двоичен код, който тя трябвало да разшифрира цели 30 минути! Освен ако не сте се заловили с лист и химикал, съветваме ви, да превъртите видеото до края.


3. Видео предложение със семейство и приятели

Поредното ни видео в списъка ни кара да си зададем въпроса – защо мъжът да е единственият, който трябва да насърчи жената да приеме предложението? Откривайки същия проблем, участникът в клипа моли семейството и приятелите на половинката си да станат част от предложението му. Ето го резултата.

2. Предложение с магия

Опиянен от магията на любовта, един мъж ще предложи брак на приятелката си, използвайки помощта на известния илюзионист Макс Мейджър. Изумената му приятелка, която смята, че е просто част от магическото шоу на Макс, ще открие, че присъствието ѝ на сцената е планирано от самото начало.

1. Арест + предложение = вечна неразделна любов

Оставяйки за накрая едно от най-нетипичните предложения за женитба, преминаваме към следващата интересна мъжка идея. Вижте как главният герой стряска бъдещата си половинка, инсценирайки собствения си арест. Ще отговори ли положително дамата на сърцето му или ще се вбеси от нелепата му постъпка?Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *