четвъртък, септември 19


10 неща, които не знаехте за Ариана Гранде

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
10 неща, които не знаехте за Ариана Гранде

Ако все още се чудите за кого става въпрос, има два варианта – или сте фен на друг стил в музиката, или ЕГН-то си е казало думата (или пък жаждата за голяма студена бира). Певицата е top сред младежите, а песните ѝ са grande мания в YouTube.

Милиони харесвания, милиони гледания и хиляди опити за подражание от прохождащи влогъри. Красива, нежна и същинска енергийна виелица на сцената. Гласът ѝ може да впечатли и най-големия лаик, а дори и онези, чиито музикални предпочитания са далеч от модерната поп музика.

7 rings“, „Thank U, Next“, „Side to Side“ с Ники Минаж… И без да сте голям фен, няма начин да не сте чували от радиото: I want it, I got it, I want it, I got it… А може би дори сте си припявали този текст, докато си избирате някоя нова придобивка за гардероба? Gee, thanks, just bought it!

Колко неща (освен най-известните) знаем за Ариана Гранде? Не много, нали? Подбрали сме ви 10 интересни и не чак толкова известни факта за изпълнителката, за да хвърлим малко повече светлина върху личността ѝ и онова, което я прави толкова харесвана. Да видим.

1. Има впечатляващи вокални способности

Това може да ви звучи съвсем логично, но тук изобщо не става дума за капацитета на един средностатистически поп изпълнител. Критиците сравняват вокалния диапазон на Ариана Гранде с този на Марая Кери. Дори и да не достига напълно възможностите на Кери, Гранде има изключителен певчески талант, надхвърлящ очакванията.

Казват, че е една от съвременните изпълнителки, които се справят брилянтно с пеенето на живо, а знаем, че това е една от най-трудните задачи за артистите на сцената. Талантът ѝ безспорно е огромен!

2. Обича животните повече от някои хора

Певицата е признавала, че обича животните повече от хората дори. Обожава кучетата и у дома си има няколко пухкави любимеца от този вид. Занимава се с подпомагане осиновяването на бездомни животни и апелира за добро отношение към тях. Харесва ѝ да се снима с кученцата в своя Instagram профил.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4 5
Сподели

Коментари