четвъртък, септември 19


10 любопитни факта за Мадона

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Мадона няма нужда от описание. Или по-скоро, няма думи, които биха я описали точно каквато е. Тя е талантлива, амбициозна, пробивна и не е слизала от върха на славата. Успехът е най-добрият ѝ приятел, а провокация е второто ѝ име.

Тя е токсичната блондинка на музиката, материалното момиче в един до болка материален свят. Или най-просто казано: Мадона е икона. Запознайте се с 10 любопитни факти за забележителния живот на звездата.

10 любопитни факта за Мадона

1. Произход

Мадона Луиз Верона Чиконе е родена на 16 август 1958 година в Бей Сити, Мичиган. Баща ѝ е италиано-американеца Силвио Тони П. Чиконе, а майка ѝ – Мадона Луиз Фортин. Кръстена е на майка си, но за да ги различават, я наричат “малката Нони”. Обожава баща си. Тя също му е любимка. Когато е на 5, майка ѝ, тогава 33-годишна, умира от рак на гърдата. Това я травмира за цял живот.

2. Амбициите

Различава се от всичките си връстници и от малка знае, че я чака звездно бъдеще. В този ред на мисли, не пести енергия, за да достигне до него колкото се може по-бързо. Губи девствеността си с Ръсел Лонг – две години по-голям от нея ученик. Той е спортист и е секссимволът в училище. Тя директно му заявява, че иска секс. Правят го на задната седалка на синия му кадилак. Отношенията им приключват, след като Мадона се влюбва в учителя си по танци Кристофър Флин. Той е хомосексуален и е първият, който я разбира, вдъхновява и цени.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3
Сподели

Коментари