За мнозина членовете на Британското кралско семейство изглеждат непристъпни, надменни и студени. Въпреки това тези изискани дами и господа са точно като нас. Те обичат добрите шеги и често се надсмиват над себе си с изключителна самоирония.

Специално за вас сме подбрали 10 цитата, които доказват, че те са страшно забавни и чувството им за хумор е на също толкова високо ниво, колкото и положението им в обществото.

1. Точно преди Кейт Мидълтън да роди правнука на кралица Елизабет, тя се шегува: “Надявам се скоро да се появи, защото отивам на почивка.


2. Попитана защо са закъснели, Кейт Мидълтън отговаря: “Уилям трябваше да оправи прическата си.

3. След раждането на първия му внук питат принц Чарлз дали е щастлив, че е станал дядо. Той отговаря: “Много! А и е чудесно, че можеш да го върнеш на родителите му по всяко време.

4. Принц Уилям описва кулинарните умения на съпругата си така: “Готвенето на Кейт е причината да съм толкова слаб.

5. Принц Чарлз трябва да поздрави кралицата на красотата на Англия. Започва речта си така: “Баща ми ме е учил, че ако някога срещна дама в рокля като вашата, трябва да я гледам право в очите.

6. На Лондонския маратон през 2012 г. принц Хари обещава, че Уилям и Кейт ще вземат участие в следващия такъв. Когато през 2013 г. нито един от двамата не се явява на маратона, принц Хари заявява: “Той е стар, а тя е бременна.

7. Мнението на принц Филип по отношение на етикета: “Когато мъж отвори вратата на колата за жена си – или колата е нова, или жената.

8. На въпроса какво е научил принц Хари през годините, той отговаря: “Опитът ми ме научи да не се занасям с баба си.

9. Преди едно от посещенията си в САЩ принц Хари казва: “Най-ужасното нещо, когато се срещам с деца, е разочарованието им. Казано им е, че ще ги посети истински принц, а се появявам аз – без корона, без мантия, без кон…

10. Принц Филип и кралица Елизабет II посещават австралийски университет и се запознават с важен учен. При запознанството им той забелязва, че има разлика в титлите на съпрузите, на което принц Филип отговаря: “Да, имаме и такива проблеми в нашето семейство.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *