Евтини самолетни билети

Мъжете са нашите герои. Те са смели, силни и уверени. Но възможно ли е те да имат някакви тайни страхове? Повечето жени биха отрекли категорично. Но истината е, че и мъжете са човешки същества, а техният непробиваем образ е поредният стереотип, наложен от обществото. Представяме ви 10-те най-големи мъжки страхове и смятаме, че след прочетеното ще ви се стори привилегия, че не сте мъж.

1. Как изглежда тялото им

От съвсем малки жените започват да се стремят към идеалното тяло. Те смятат, че трябва да тренират постоянно и да спазват строги диети. Това не важи за мъжете, но не означава, че те не се притесняват за физическата си форма и не се сравняват с добре оформените мъже в списанията. Защо тогава биха прекарвали толкова време във фитнеса? Най-големият им страх е биреното коремче, колкото и да се преструват, че го харесват.

2. Парите

Парите са едно от най-големите притеснения на мъжете. Ролята на осигуряващи финансова стабилност им е предопределена. Дори и да няма приятелка, мъжът винаги се тревожи за финансовото си състояние.


3. Височината

Една от характеристикте на идеалния мъж е “висок”. Тогава как мъжете да не се тревожат за ръста си? Ако жените обръщаха по-малко внимание на височината на мъжа, по-ниските момчета щяха да имат по-големи шансове. Размерът не би трябвало да е от значение, освен ако не става въпрос за размера на сърцето му.

4. Другите мъже

Мъжката ревност обикновено не е толкова очевидна като женската, но вреди на самочувствието им по еднакъв начин. Партньорът ви може да изглежда безразличен, когато му разказвате за новия колега с прекрасно чувство за хумор, но той вече има конкурент, с когото започва да се сравнява. За да заличите страха му, трябва да поговорите с него откровено и да му обясните, че няма абсолютно никаква заплаха.

5. Малък опит във връзките

Мачовците са най-големият кошмар на всеки мъж, защото ги карат да се опитват да изглеждат като опитни любовници и да лъжат за броя на бившите си приятелки. Всъщност, и те се страхуват да не направят нещо нередно, както жените.

10-те най-големи мъжки страхове

6. Окосмяването

Космите по тялото и косата винаги са проблем за мъжете. Малко косми по тялото – не е достатъчно мъжествено. Прекалено много косми – стряскащо. А плешивостта е най-лошото нещо, което може да им се случи.

7. Храненето

“На диета съм.” Мъжете чуват тези думи от жените постоянно. Но ако един мъж спомене това изречение, би прозвучало доста странно. Въпреки това, те също имат тревоги относно храненето си. Те също искат да са здрави и в добра форма. Просто говорят за това по-рядко.

8. Връзката им

Милиони писания в женските списания са посветени на спасяването на отношенията. Но ако мъжете започнат да го обсъждат, всички бихме го сметнали за необичайно. Според разбиранията, мъжете са твърде “над нещата”, за да се притесняват за дребнотемия като връзките. Но и те желаят всичко с половинката им да е наред, така че няма как това да не ги тревожи.

9. Бившите на половинката си

Ако в една връзка, жената е имала повече бивши партньори от мъжа, тогава мъжът трябва да се конкурира с тях. Той може да се притеснява от по-малкия си опит и това да съсипе отношенията им.

10. Емоциите си

“Не плачи! Ти си мъж!” Това чуват всички мъже от съвсем малки. Родителите им се стремят да ги направят силни и способни да защитят близките си. Не знаем дали това е много добра идея. По този начин мъжете се страхуват да изглеждат слаби и да показват истинските си емоции.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.