четвъртък, септември 19


10 от най-популярните видеоигри, издадени между 1995 и 2005 година

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Днес няма да губим много време с встъпителни текстове. Не е и нужно. Направо натискаме копчето „Оп“ и влизаме в играта.

10. Beyond Good & Evil (2003)

Започваме с една екшън-приключенска игра от 2003-а, която разказва историята на Джейд – разследващ журналист. Натъкнала се на извънземна конспирация срещу родната ѝ планета, тя има за цел да я разобличи на всяка цена.

9. Need For Speed: Underground 2 (2004)

Продължаваме с любимата състезателна игра на всички деца от първото петилетие на века. Питате се какво е усещането да летиш по улиците на нощния град с 200 км/ч в супертунингован автомобил на фона на страхотен и разнообразен саундтрак, състезавайки се с други? Е, не е нужно да рискувате престой в Пирогов или ареста, за да разберете. Просто грабнете джойстика и изиграйте една освежаваща партия „Need For Speed: Underground 2“.

8. Tony Hawk’s Pro Skater 3 (2001)

Така и така сме на тема „екстремни спортове“, помните ли кой е Тони Хоук (или Тончо Гаргата, както с моите приятели го наричахме на времето)? Разбира се, че помните, навярно, голяма част от вас дори знаят кой е, само и единствено благодарение на игрите. А, откровено, колко от вас се запалиха да карат истински скейтборд заради тях? Впрочем, аз попадам във всеки един от тези критерии, затова и поредицата са ми едни от любимите игри някога. Просто бутнете диска в плейстешъна (или ексбокса, което предпочитате), отпуснете се и подушете контра-културата! Ммм, мирише на пот, гняс и скъсани, износени дрехи, точно както си я обичам…

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3
Сподели

Коментари