Питате се какво е общото между бюфета и градинската барака? Много просто: и двете са важни за вашия дом.

Първият се грижи вещите ви да са прибрани в красива мебел. Вторият – също има отношение към съхранението, но на всичко, което ви е нужно в границите за градината.

Затова представяме ви класация на 5 бюфета и 5 градински бараки или общо 10 пазителя на вещите в дома и градината, които лесно може да намерите и онлайн.


1. Ръчно рисуван бюфет от мангово дърво масив в цвят тюркоаз

Този прекрасен бюфет неслучайно заема първо място в тази не много обичайна класация. Той е изящен, красив и нестандартен и би придал несъмнен колорит на всяко едно пространство.

2. Градинска барака от импрегнирана борова дървесина

Прилича на приказна дървена къщичка и би отивала чудесно на всеки двор. Солидно решение, което да пази от капризите на времето всички градински инструменти.

10 предложения за дома и градината: 5 бюфета + 5 градински бараки

3. Черен стоманен бюфет

Предлага се в няколко различни размера и е чудесен пример за индустриална мебел. Здрав, солиден, бюфет с регулиращи се крачета, той е готов да ви служи дълго и вярно.

4. Градинска стоманена барака за съхранение, цвят антрацит

Стилно предложение за модерни дворни пространства. Налична в различни размери. Изберете в зависимост от това, колко обемен градински реквизит имате за съхранение. Ако имате и косачка и обичате да си правите мебелите сами и разполагате с много техника за целта – вземете по-голяма. Ще събере и надуваемия басейн. Поцинкована, с плъзгащи се врати и вентилационни отвори. Ако черното не ви е на сърце – има и други цветове.


5. Бюфет в цвят опушен дъб

Супер стилна мебел, на която ще ѝ отива комплект гарафа и чаши за добре отлежал бърбън. Внася класически чар в дома. Създава атмосфера на класен салон за джентълмени. Изработен от ПДЧ. Идеален за любимата ви колекция книги, мултимедия или като експозиционно пространство за декорации като вази, пластики, снимки.

6. Навес за градински инструменти, чам масив

Елегантният дизайн и естественото хармонично излъчване на топла дървесина превръщат тази градинска барака в подходящо допълнение за всеки двор. Стабилна, здрава и красива, тя може да се заключва и пази на сигурно всичко, което сте ѝ поверили. Има двойни врати и изглежда повече от добре.

10 предложения за дома и градината: 5 бюфета + 5 градински бараки

7. Шкаф, МДФ и борова дървесина бял

Този бюфет има минималистичното излъчване на елегантна скандинавска мебел. Освен това е в бяло – най-любимия цвят на всички северни нации. Излъчва чистота и спокойствие и си има достатъчно място за съхранение. Спокойно можете да го поставите на избрано място в дома и да му поверите нещата, които имате за прибиране.

8. Дворна барака със стелаж, зелена, желязо

В цвят на дъхав бор, тази градинска барака е истинска класика. Освен пространство за съхранение, скрито зад плъзгащата се врата, предлага и отворени стелажи като част от конструкцията. Какво повече му трябва на един двор?


9. Страничен шкаф, шишамово дърво масив

Елегантен скрин, който има място във всеки дом с желание за класно и топло излъчване. Носи нотки ретро стилистика и е с много красиво покритие и богати шарки. Уникален артикул, с който ще внесете още топъл уют в интериора.

10. Градинска барака за дърва сива поцинкована стомана

Супер функционално решение, което комбинира 2 в 1. Има затваряща се част, в която можете да приберете чувствителните на капризите на времето градински пособия. Предлага и стелаж за съхранение на дърва, организация на инструменти и друго според необходимостта ви.

Всяка къща има нужда от градинска барака за подреден двор и от поне един елегантен скрин – произведение на изкуството. Можете да откриете своите сред многобройните артикули за дома и градината, които се предлагат на пазара у нас.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *