Няма нищо по-хубаво на този свят от любовта. А когато откриеш половинката, с която си готов да споделиш дните до края на живота си, тогава със сигурност чувството е неописуемо. Минават година, две. Появава се дете, а после и още едно… Животът на мъжа се е обърнал с главата надолу и няма нищо общо с онзи сладък отминал период преди това.

Всеки мъж е бил, е или ще бъде ерген. Това са онези години в живота на господата, в които те живеят най-лесно. Или поне самите те са убедени, че е така… Човек се наживява и трупа младежки спомени. А това време определено си има своите предимства. Ето ги и тях – 10 предимства на това да си ерген.

10. Всичките ти доходи отиват само за забавление.

След като се ожениш, идва моментът, в който заплатата ти става обща. Появи ли се детето, то… парите стават крайно недостатъчни. От друга страна, докато си ерген, имаш две основни разходни пера – за мен и за купон.

10 предимства на това да си ерген

9. Носиш отговорност само за себе си.

В момента на появяване на най-скъпото същество, а именно детето, вече си отговорен пред него. Всяко решение се обмисля спрямо неговите нужди и желания. От друга страна, докато си ерген носиш отговорност само пред себе си и… средствата за контрацепция.

8. Имаш време за всичко.

Забелязали ли сте как в момента, в който се появи детето, 24 часа стават малко. Е, докато си ерген, този проблем със сигурност го няма. Разполагаш с цялото време на света.

7. Живееш ден за ден.

Да живееш ден за ден, докато си млад, хич не е лошо. Изкарваш пари, харчиш ги и утре пак. Това е моментът на наживяването. Имаш ли пари за храна, цигари и да платиш една-две сметки… значи всичко е наред.


6. Няма кой да ти се кара.

Мама и тате са те оставили да правиш каквото искаш. След обвързването обаче редът и дисциплината се връщат. Е, докато си ерген все още не изпитваш тази лека форма на насилие.

5. Не те карат да чистиш.

Докато си ерген чистиш, но най-важното е, че го правиш само когато пожелаеш или когато ти е нужно. „Прибери си чорапите“ все още не съществува.

4. Най-вероятно си млад.

Едва ли има нещо по-ценно от младостта. Хората винаги си спомнят с умиление младежките години, затова – радвайте им се с пълна сила!

10 предимства на това да си ерген

3. Мама готви най-добре.

За ергените храненето е надценено, но все пак си остава максимата „Мама готви най-добре“.

2. Спиш на цяло легло.

Ооооо, за всеки баща е до болка познато как се спи на 10 сантиметра по около 3 часа за денонощие. Ако си мислите, че това се преживява, не е така. Няма нищо по-странно от това да си спал и пак да ти се спи. Да си лежал, а да си уморен. Всъщност… докато си ерген спиш на цяло легло, освен ако не ти излезе късметът.

1. Много девойки.

Неоспоримото предимство на ерген и победител в класацията е не просто „девойки“, а „Много девойки“. В този незабравим период от живота на всеки мъж се трупат спомените, а една огромна част от тях са именно девойките и необвързващите отношения.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *