10-те участници във "Фермата 2017" с най-силна заявка за финал

Около 4 хиляди души, живеещи и работещи в чужбина, са се явили на кастинг за новия сезон на „Фермата“. Третият сезона на риалитито стартира с рекордна гледаемост – над 1 милион и сто хиляди зрители са проследили 20-те участници, които започнаха приключението си по оцеляване извън цивилизацията.

„Фермата“ събра известни личности и ентусиасти, които заедно ще се завърнат към корените си и традициите на своите прадеди, за да започнат своето „Ново начало“. Идеята на сезон 3 е в унисон със световната тенденция за постигане на по-качествен живот по-близо до природата и далеч от градската суета и замърсяване.

Играчите имат за задача първо да се устроят, защото, както се видя при старта на шоуто, участниците са лишени от всякакви удобства – нямат подслон, легла, огнище, баня и ток. За да се сдобият с всичко необходимо, ще им се наложи да си го направят сами.

В първата седмица на риалитито политикът и икономист Владо Каролев, влезе в ролята на старейшина, който да разпределя задачите във фермата. След това той остава в ролята на ментор, но няма да се бори за голямата награда или да участва в дуели за оцеляване. По собствено желание от „Фермата“ си тръгна актьорът Иван Ласкин. В първия дуел Яни безкомпромисно отстрани Тома Талепов – Айляка, като по този начин се превърна в един от основните фаворитите и предполагаем финалист в риалитито.

През втората седмица в играта влезе нов участник, а за „фермер на седмицата“ бе избрана чеченката Марина Сучкова. Тя допусна множество грешки, включително неправилното подсирване на млякото, поради което се наложи да бъде извикана спешна медицинска помощ за някои участници, но успя да се отличи с голямо желание и всеотдайност за общото благо. Освен това, благодарение на помощта и съветите от Владо Николов, успя да мобилизира всички участници за завършване на поставените задачи. Марина ще продължи да играе играта с голяма борбеност и всеотдайност, което също я прави един от силните претенденти за достигане до финал.

През първите две седмици в предаването като основен лидер и движещ мотор се изяви волейболистът Владо Николов, а сред най-дейните участници бяха Станислав, Яни, Алек, Гечо, Франческа, Калоян… Пламна и искрата на любовта, или да кажем привличането, между бившия футболист Алек и гимнастичката Валерия, въпреки че в началото на риалитито видяхме, че по време на кастингите тя е била доста близка с Калоян. Беше запален и фитилът на безсмисления спор дали да се колят животни във „Фермата“ и е учудващо поведението на някои участници – все пак че би трябвало да са на ясно в каква игра влизат…

Като най-дразнещи участници се отличиха вечно неразбраната Дарина, Ивона и най-новият сред фермерите – Михаил. Тъкмо всички започнаха да свикват с характера и непрестанното мрънкане на Иван Гинчев, се появи неуважителното и грубо отношение на Михаил, което със сигурност няма да бъде толерирано за дълго от останалите участници. За сметка на това пък изпъкна образът на Станислав Ласкин, който изигра една от основните роли в по-сложните строителни работи. Той определено доказа, че може да прави всичко и един от основните претенденти за финала.

Сред очакваните финалисти, освен споменатите вече Владо Николов, Яни, Марина и Станислав, е и бившият футболист Алек Манолов, който освен, че се показа като добре подготвен за играта, се очертава като един от малкото участници с ясна стратегия за достигане до края ѝ.

Ето и 10-те участници във „Фермата 2017“, даващи най-силна заявка за достигане до финала.

10. Виолета Тодорова

Виолета е на 28 години от София. Завършила е маркетинг и работи в мобилен оператор. В последните 4 години е в майчинство. Има 2 деца – Трифон на 3 години и Весела – на годинка и половина. Вдовица е. Преди 9 месеца преживява най-големия удар в живота си – съпругът ѝ умира от инфаркт на 33 години. Случва се неочаквано една сутрин, без да е боледувал от нищо преди това. Виолета не се държи като вдовица – не слага черни дрехи и не се затваря вкъщи. Тя е силна жена и майка и продължава да се бори в името на децата си. Намира утеха в спорта, като се подлага на усилени тренировки.

9. Валерия Дочева

Валерия е на 23 години от Стара Загора. Бивша състезателка по художествена гимнастика. В момента е треньорка на деца. Преди 2 години Валерия се пробва и в друго поприще и участва в конкурса „Мис България“. Определя себе си като дисциплинирана, амбициозна и упорита и смята, че спортът я е научил на това. Влиза в залата, когато е на 6 години. Тренировките поглъщат цялото ѝ време, но за усилията си печели над 20 медала. Успехите празнува с още повече тренировки. Забавленията, трудните моменти, победите и провалите – всичко, което изживява, се случва в залата по гимнастика. Това продължава и в момента в кариерата ѝ на треньор в клуба, в който е започнала преди 17 години. Няма никакво време за личен живот и забавления. Необвързана е, но мечтае за голямата любов. Романтична е и не харесва свалките в интернет.

8. Гечо Гечев

Гечо е на 52 години и е най-възрастният участник във „Фермата“. Той е български емигрант, който живее и работи като автомонтьор в белгийския град Лиеж. Роден е в село Голец, но преди 15 години се усеща принуден да напусне България. Стига до Германия със семейното Жигули, на което качва жена си, двете си деца и малко багаж. Оттам попада в Белгия, където живее и до днес. Връща се в родината всяка година и праща пари на родителите си всеки месец. Казва, че политиците са виновни, че е бил принуден да си търси хляба по света. Вярва в Бог и в семейството си.

7. Франческа Саита

Франческа е на 28 години. Италианка от Рим. Работи в администрацията на международна компания. В България идва преди 5 години и оттогава живее в София. Фамилията на Франческа е голяма и типично италианска – има общо шестима братя и сестри от различните бракове на родителите си. Любовта ѝ към България се дължи на втория ѝ баща, който е българин. Обожава българската култура, която твърди, че познава добре. Според Франческа слабото място на страната са българските мъже – не били кавалери като италианците. По тази причина тя има редица разочарования в личен план и в момента е необвързана. Определя себе си като импулсивна, емоционална и обичаща да води парада.

6. Калоян Димитров

Калоян e на 24 години. Роден е в град Попово и е израснал в село Садово при баба си и дядо си. Вече живее в София. Хип-хоп танцьор и влогър, известен под псевдонима Ballan. Печели си прозвището „българския Джъстийн Бийбър“ заради приликата с неговия стил. По образование е програмист, но не е работил и ден по специалността си. Казва за себе си, че е модерен селски човек и от малък познава и обича селския труд. Смята се за „атрактивен, супер амбициозен и изключително позитивен“. Иска да бъде известен и преди 7 години се научава да танцува перфектно, гледайки клипове в интернет. В момента той е един от най-търсените хип-хоп денсъри в България и участва в клипове на Ангел и Мойсей, Pavell & Venci Venc’, Лео и Део. Като влогър има 85 000 фенове на страницата си във Фейсбук. Въпреки популярността си, няма половинка до себе си, но се чувства готов за голямата любов.

5. Марина Сучкова

Марина е на 46 години. Тя е чеченка, която бяга от войната с Русия през 90-те години и остава в България. Тук среща любовта на живота си – художник, за когото се жени и който е първият мъж в живота ѝ. Днес Марина е разведена, а от страстната ѝ любов са останали само безброй пиянски семейни скандали и двама сина, които Марина отгледала сама. И двамата са футболисти. Големият е бившият вратар на „Славия“ и „Левски“ – Стефано Кунчев. В момента Марина е необвързана и казва, че обожава свободата си. Убедена е, че може да подчини всеки мъж. Описва се като сексуално разкрепостена – последният ѝ любовник е бил с 19 години по-млад от нея. Определя себе си като „жена–хамелеон“ – може да бъде кралица, мъжко момиче, нощна пеперуда и наръчник за оцеляване.

4. Алек Манолов

Алек Манолов е на 31 години от софийското село Герман. Той е бивш футболист, сега се занимава с недвижими имоти. Алек изгрява за професионалния футбол от ЦСКА, но обича да казва, че не прилича на типичния български футболист. Определя себе си като „умен, хитър, себелюбив, нахален и директен“. Не пуши, не ходи по заведения и не пие алкохол. Твърди, че единственият му порок са жените. По тази причина е щастливо необвързан. Признава, че е подчинен на суетата – всяка седмица си купува нова дреха, има личен дизайнер, тренира и ходи на солариум всеки ден. Иначе в миналото родителите му са имали собствена ферма – затова и няма селска работа, която Алек да не е вършил.

3. Яни Андреев

Яни е на 29 години, роден и израснал в Хасково. Завършва история в Пловдив, но се отказва от учителската професия почти веднага, разочарован от днешната младеж. Отива на гурбет в Англия, Германия и Шотландия, но в крайна сметка се прибира в село Козлец. В момента обработва 14 декара семейни лозя и се грижи за 100 кошера с пчели. Може да се справи с всякаква земеделска работа – от оран до дърводелство. Казва, че това, което го връща от чужбина, са думите на баба му – „Не напускай родната си къща, защото не знаеш как се строи“. Твърди, че е директен и казва нещата направо.

2. Станислав Ласкин

Станислав е на 29 години от Самоков. Завършил е бизнес администрация. Бил е полицай, бил е и затворник. В момента има собствен бизнес с брат си за дърводобив. Работи по 15 часа на ден. Чувал е за себе си, че е тарикат и играч. Но се определя като „оправното момче от малкия град, което може да прави всичко“. Станислав започва сам да изкарва парите си още в 9-ти клас – става готвач, барман, сервитьор, подхваща дърводобива. На 23 години решава да бъде полицай. А малко след това отваря нощен клуб в Пловдив. Заведението обаче се оказва разпределителна гара за местните наркодилъри. Като собственик и действащ полицай Станислав влиза в затвора за 7 месеца за разпространение на наркотици. До ден днешен той твърди, че е невинен, но пък затворът го е направил по-уравновесен. Най-впечатляващото нещо, което е правил, е да предложи брак пред 850 души. Не е женен и няма връзка. Подготвен е да спечели.

1. Владо Николов

Владимир Николов е една от легендите на българския волейбол. През 2010 г. е обявен за най-добрия волейболен диагонал в света. Част от успехите му в спорта са: бронзов медалист от световното първенство през 2006 г. и от европейското – през 2009 г. На клубно ниво Николов е 5-кратен шампион на България и два пъти носител на купата на България. Шампион на Франция, носител на купата и суперкупата на Франция, два пъти шампион на Италия, а през 2005 г. печели и волейболната Шампионска лига. Владо Николов създава своя собствена волейболна школа и отскоро е президент на волейболния клуб на „Левски“, на който ще се опита да върне старата слава. Най-важният отбор за Владо е неговото семейство. Със съпругата му Мая вече имат четири деца – трима сина и дъщеричка, която се ражда през април. Владо харесва италианския модел на силно сплотено семейство. След 14 години живот, прекарани в чужбина заради кариерата му, Владо и Мая избират да се върнат и да отгледат своите деца в България.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *