Евтини самолетни билети

През 2016 г. поп-фолкът определено затвърди позициите си, успоредно със своето израстване и модернизиране. Големите звезди на жанра работиха доста и на лице са множество музикални проекти, направили милиони гледания в YouTube.

Анелия разби лятото с хитовете „Гот ми е” и „Моят мъж” заедно с Кристали, а песента „Дай ми още”, която се появи в края на годината, само затвърди успешната за нея 2016-та и ѝ донесе първото място в нашата класация. Анелия определено е една от сериозните претендентките за награда „певица на годината”.

“За да останеш във времето е хубаво да се развиваш, да си новатор, да си непрекъснато интересен и да имаш индивидуалност. Иначе започваш да ставаш скучен на публиката. Талантът не го споменавам. Той не подлежи на обсъждане, защото е в основата. Хубавата музика също, защото най-важното са песните”, сподели наскоро талантливата изпълнителка.


Втората позиция в подреждането едва ли ще изненада някого – модерна, ритмична песен с отличаващ се клип – „С друг ме бъркаш” на Фики и Галена е лицето на новия звук на поп-фолка. Наскоро изпълнителят пусна и първият си самостоятелен албум.

“За един изпълнител е много важно да има албум. От три години пея, но нямах тази възможност да се похваля с албум толкова бързо. Исках да е изпипан добре, да съдържа само хубави песни и ето че сега дори стана двоен. Един албум е престиж…”, споделя Фики.

Третото място безапелационно отива за шампиона на Преслава тази година „Няма да ти пиша”, с почти 10 милиона гледания в YouTube. Наскоро Преслава ни зарадва с новата си песен „Без теб”, която също набра голяма популярност.

Номер четири е за хита на лятото на Галена и Цветелина Янева „Пей сърце” – определено една от най-пусканите и желани песни през годината. Петото място пък е за хита на Деси Слава – „И на всички като тебе”, с която изпълнителката за пореден път доказа своето майсторство и вокални способности. Модерна и същевременно носеща характерен поп-фолк, песента определено е сред попаденията на годината.

Ето и пълния списък с 10-те най-добри поп-фолк хита на 2016 година.

1. Анелия – „Дай ми още“

2. Фики ft. Галена – „С друг ме бъркаш“

3. Преслава – „Няма да ти пиша“


4. Галена и Цветелина Янева ft. Азис – „Пей сърце“

5. Деси Слава – „И на всички като тебе“

6. Емануела и Константин – „Не ме заслужаваш“

7. Емилия ft. DJ Цеци Лудата глава – „Калифорния“


8. Алисия – „Мой“

9. Галин ft. Азис – „На Египет фараона“

10. Глория – „Не лъжи на колене“
Коментари

Свързани:

3 коментара

 1. Боже, Господи… каква е тази класация? Изобщо подредбата не е такава, каквато трябва да бъде, а и има песни, които изобщо не са сред ТОП 10 за 2016!

  1. „Пей сърце“
  2. „На Египет фараона“
  3. „Калифорния“
  4. „Гот ми е“
  5. „Няма да ти пиша“
  6. „С друг ме бъркаш“
  7. „И на всички като тебе“
  8. „В друг живот“
  9. „Не ме заслужаваш“
  10. „Дай ми още“

  Такава трябва да е правилната подредба!

 2. Дай ми още на анелия, и на всички като теб на десислава ,не ме заслужаваш емануела и константин,мой на алисия, на египет фараона галин и азис, пей сърце на галена и цветелина янева, калифорния на емилия и цеци лудата, няма да ти пиша на преслава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.