Коледа е! Време за семейството, за дълги дни, сгушени до прозореца в компанията на любимите хора, докато смехът на децата оглася цялата къща. А навсякъде се носи ароматът на канелени сладки и всякакви други вкусотии. И, разбира се, любимото ни време за коледни филми!

Всяка година по това време излизат десетки нови коледни заглавия, но има и такива, които няма да ни омръзнат никога, дори да ги гледаме за стотен път. Ето защо и изненадата, когато разберем някой шокиращ факт за любим филм е толкова голяма.

Със сигурност сте гледали следните заглавия поне един път, но вероятно никога не сте подозирали за тези факти, скрити зад кадър!

1. Елф

Във филма „Елф“ сцената под душа не е включена в оригиналния сценарий, но в крайна сметка е добавена, след като режисьорът Джон Фавро научава, че Зоуи Дешанел може да пее много добре.

2. Договор за Дядо Коледа 2

10 шокиращи факта за 10 любими коледни филма

В „Договор за Дядо Коледа 2“ Тим Алън трябва да остава в ролята си, когато е край децата актьори, дори когато не снимат, защото много от тях всъщност вярват, че той е Дядо Коледа.

3. Наистина любов

В „Наистина любов“ има заснети още четири допълнителни сюжетни линии, едната от които включва директорката на училището, но не са включени.


4. Гринч

10 шокиращи факта за 10 любими коледни филма

В „Гринч“ костюмът на Джим Кери за Гринч всъщност е направен от козината на як.

5. Сам вкъщи 2

В „Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк“ Доналд Тръмп дава разрешение на продуцентския екип да снима хотел „Плаза“ (който по това време е негова собственост), само ако го включат във филма, макар и с малка роля.

6. Ваканцията

10 шокиращи факта за 10 любими коледни филма

Във филма „Ваканцията“ уебсайтът, който Айрис и Аманда използват, за да разменят домовете си на Коледа, всъщност е истински.

7. Гринч

По време на снимките на „Гринч“ Джим Кери прекарва всеки ден по 8 часа и половина в гримиране, което актьорът сравнява с истинско средновековно мъчение.


8. Кошмарът преди Коледа

10 шокиращи факта за 10 любими коледни филма

В анимацията „Кошмарът преди Коледа“ заснемането на една минута отнема около седмица, а заснемането на целия стоп-моушън филм отнема три години.

9. Наистина любов

В „Наистина любов“ Ема Томпсън всъщност носи дебел костюм под дрехите си през целия филм.

10. Сам вкъщи

10 шокиращи факта за 10 любими коледни филма

В „Сам вкъщи“ снимката на приятелката на Бъз всъщност е на момче, което носи перука.

– Източник: edna.bg –Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *