Все повече може да наблюдаваме тенденцията за по-здравословен начин на живот по отношение както на хранене, така и на физическа активност. Фитнесите се превърнаха във втори дом за много хора, а това от своя страна им дава възможност да променят цялостната си визия, здравословно състояние и начин на живот.

Най-голямата фитнес и лайфстайл верига в България – Pulse Fitness & Spa, дава редица възможности и привилегии на своите клиенти. Представяме ви 10 причини да изберем именно техните обекти, за да получим максимално много възможности, удобства и дивиденти.

1. Осигурено клубно членство

Pulse Fitness & Spa е първата в България верига фитнеси, която работи на принципа на клубното членство. Това е начин, който предоставя на клиентите на фитнесите целодневен достъп до всички обекти от веригата и до всички услуги, които се предлагат в тях: фитнес, кардио, десетки групови занимания, басейни, спа зони, солариуми и други.


За последните 8 години Pulse Fitness & Spa успя да открие 11 действащи обекта, получили неколкократни отличия за най-добър фитнес, спа център, лайфстайл верига на годината, с което се превръща в най-бързо развиващата се верига фитнеси и уелнес клубове на територията на България.

2. Външен басейн на територията на София

Точно така – най-прохладната точка в София е именно откритият басейн, който ни предлага Pulse Fitness & Spa. Без да е необходимо да пътуваме извън града, без да е необходимо да плащаме допълнително, фитнес верига номер 1 в България предлага на своите клубни членове и това богатство. Зона за релакс и слънчеви бани, прохладен басейн и невероятна обстановка… Какво повече да искаме за едно прекрасно и разнообразно лято.

3. Спа зони

Спа центровете на Pulse Fitness са най-добре оборудваните и просторни в страната. Веднага след работа можете да се насладите на най-модерните съоръжения в обстановка, която ще изтрие умората и ще освежи вашия ден.

Спа зоните, една от които SKY SPA с невероятна гледка към планината, осигуряват най-разнообразни възможности за пълен релакс. Сауни, парна баня с шоков басейн, термо лежанки, римска баня, релакс зона с жив огън, водно огледало, термален римски басейн, хамам, джакузи, арома душове, масажни студиа…

4. Организирани кампове

Това определено е допълнителна възможност, която Pulse предлага на своите клиенти. Камповете включват организирани разходки сред природата или изкачване на планински върхове, групови тренировки на открито, здравословно хранене, уелнес процедури, специални класове по йога и медитация, беседи с известни лектори и още много други забавни и полезни дейности.

5. Голям набор от групови занимания с топ треньорите на България

Всеки ден клубните членове на Pulse Fitness & Spa имат възможност да избират измежду десетки разнообразни групови занимания, които да удовлетворят нуждите на всеки един спортуващ човек: йога, фитбол, кросфит, боди пъмп, зумба, народни танци и т.н.

Това дава възможност да разнообразим тренировките си и да включваме в спортната си програма различен тип упражнения и занимания, без да е необходимо да се записваме предварително за избраната група, тъй като всички зали в обектите са изключително просторни. Разбира се, треньорите на Pulse са водещите лица в бранша и имат индивидуално отношение към всеки, за да се постигнат максимални резултати.

10 причини да изберем Pulse Fitness & Spa

6. Закрит плувен басейн

Закритият басейн с почти олимпийски размери е подходящ, както през лятото, така и през по-студените месеци, за всякакви аква занимания и почитателите на водните спортове. Освен полезно, плуването е и приятно занимание, което поддържа добрия тонус и може да замести цяла тренировка.

7. Открита кросфит зона

Все повече ценим хубавото време и тренировките на открито. Pulse Fitness & Spa са се погрижили да ни осигурят и открита кросфит зона. Това е единствена по рода си зона за открити тренировки, в комбинация с лекоатлетическа пътека и висококачествено спортно оборудване. През топлите месеци там се организират и допълнителни външни групови занимания с топ треньорите на веригата.

8. Постоянно обновяващи се фитнес уреди

Това е нещо като запазена марка за Pulse, тъй като те винаги искат да предлагат на своите клиенти най-доброто. Във всички обекти периодично се подменят част от уредите с най-високо качество оборудване, за да може всяка следваща тренировка да бъде още по-ползотворна и добра.

9. Безплатен солариум

С клубното си членство с Pulse Fitness & Spa почитателите на шоколадовия загар могат да поддържат своя тен и визия целогодишно, тъй като към предлаганите услуги, които ни предоставят, има включен и безплатен солариум без лимит на използваните минути.

10. Възможност за замразяване на картата

Налага ти се да пътуваш или отсъстваш за по-дълго време? Няма проблем – в Pulse имаш възможност да замразиш своето клубно членство, за да не ти тече срокът на картата за периода, в който ти се налага да отсъстваш. Това може да се случи както на място в обектите, така и по телефон. Удобно е, нали?

#пулсирай

ТИ СИ НАЙ-ДОБРИЯТ ПРОЕКТ, ВЪРХУ КОЙТО НЯКОГА ЩЕ ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА РАБОТИШ!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.