Евтини самолетни билети

Всички се чувстваме по-уверени, когато харесваме начина, по който изглеждаме.

Сигурно е – по-малко раздразнителни и повече усмихнати сме.

Днес ще ви представим 10 трика, чрез които можем да го постигнем и то без да влагаме много средства в тази така желана инвестиция.


1. Магазини втора употреба

Забравете предразсъдъците! Там има не само голям избор от дрехи и артикули, но и цената им определено е в пъти по-достъпна. Кой не иска да си купи маркова шик риза за 5 лева?!

2. Промоции

Следете промоциите на стоките, които са ви привлекли вниманието. Гаранция, че ще си ги купите на изгодна цена. За жалост обаче често тези намаления се оказват и доста надценени. Все пак този вариант също не е за изпускане.

3. Аутлет центрове

Не е тайна, че в подобен тип магазини предлаганите стоки са с по-ниска стойност. За сметка на това обаче можем да се сдобием с качествени екземпляри, дори и по-стар модел на любимия ни бранд и то без банковата ни сметка да ни намрази и да ни тегли чертата.


4. Дизайнер на собствените си дрехи

Признайте си, че гардеробите ви всъщност не са толкова празни и някъде навътре има изоставени стари дрехи, някои от които дори вече са с дефекти по тях. Но така и така не сте ги изхвърлили, използвайте възможността да ги превърнете в чисто нови. Зашийте по някоя емблема на съдраното на дънките или пък нарисувайте нещо на не толкова бялата, поизносена тениска и ето на – вече сте в крак с новия тренд.

5. Комбинирайте

10 начина да изглеждаме добре, без да влагаме много средства

Не е нужно да разполагаме с купища дрехи, обувки и аксесоари. Истината е, че можем да имаме няколко качествени, които да комбинираме по различен начин. Отдайте се на експериментите и не му мислете толкова.

6. Пазарувайте с мисъл

Често се случва да профучаваме през магазините, да си набележим сто неща, да ги купим и накрая да си стоят неносени и тъжни някъде там в шкафа. Ето защо по-удачният вариант е да пазаруваме умно. Когато тръгнете на обиколка по магазините, избирайте артикули, които със сигурност да ви влязат в употреба. Така спестявате пари, време и нерви.

7. „Лоялен клиент“

И без това си фен на определен бранд, защо не се включиш и в програмата за лоялен клиент? По този начин ще ти бъдат предоставени различни отстъпки на любимите ти артикули и ще бъдеш в крак с модата, без значение от сезона. По-ниска цена и със стил – голям кеф.


8. По-малки магазини

Когато става въпрос за вкус, визия и мода, не е задължително всяка дреха да бъде маркова. Даже напротив, ако се поразгледате в околността, със сигурност до вас ще се натъкнете на някое по-скромно магазинче, където има стилни стоки, на по-достъпни цени и още един плюс – не са пробвани от стотици други преди теб (за разлика от големите брандове в мола). А и така подкрепяме малките и средни бизнеси. It`s a win-win situation!

9. Разгледай гардероба на майка си/баща си

Напоследък е много тренди да си винтидж. Подобен стил дрехи неминуемо ще откриете в шкафа на вашите. Някоя избледняла деним риза или дънки стил „джинсите на мама“. Е, тези върху вас не само ще се наистина нейни, но ще са и напълно безплатни.

10. Размяна на дрехи

Винаги можеш да помолиш приятелкат да съдейства в модната криза и да ти даде онзи пуловер, който много си харесала. В замяна на това ти пък ѝ дай твоя дреха, за която ти мрънка, че иска от две седмици. Така и двете сте шик, но пък не сте изпразнили и без това плачещите портфейли.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.