Мъжете са различни. Слаби или едри, със спортни фигури или понатрупали излишни килограми, ниски или високи. Едно е сигурно обаче, колкото и да не искат да си признават голяма част от тях искат да изглеждат добре и да са в крак с модните тенденции.

Има елементи от мъжкото облеклото, които почти никоя жена не харесва, дори те да са върху снажните тела на най-сексапилните мъже в света. Въпреки това повечето от нас се притеснавят да изразят мнението си на глас. И причината е прозаична – страх от това да не накърнят неговите чувства.

Уважаеми господа, ако искате да изглеждате наистина готини в очите на дамите около себе си, разгледайте внимателно галерията по-долу и спешно изхвърлете от гардероба си всичко, което (сигурна съм по случайност) е попаднало сред вашите дрехи.

1. Ултра къси шорти

Момчета, сериозно ли? Дори и да сте футболисти с дългогодишен опит, това определено не е най-симпатичната гледка, с която можете да привлечете женското внимание.

2. Колани с големи плочи вместо катарами

Ако бяхте каубой с лош поглед, със сигурност щяхте да предизвикате възхищението на фермерските дъщери, но… в 21 век?! Не, благодаря!


3. Жилетка в комбинация с тениска

С началото на самостоятелната си кариера в музиката Джъстин Тимбърлейк „грейна“ с подобна визия… Е, само напомням, че оттогава минаха има-няма 15-20 години.

4. Прекалено дълбоко деколте на тениска

Ако в комбинация с този „страхотен“ моден тренд добавите космати гърди и синджирче със златно кръстче върху тях… трагедията ще бъде пълна!


5. Костюм с по-голям размер

Тук всички думи са излишни! Грозно, смешно и нелепо е…

6. Тениски с щампи или остарели фрази

Готино е да си готин, но не и когато смешките върху тениската ти са с давност отпреди 5-6 години. Момчета, повярвайте – забавните лафове се изтъркват по-бързо и от риалити герои.


7. Прекалено плътно прилепнали дънки

Съгласете се, че едва ли бихте се почувствали добре, ако ви са наложи да спорите с половинката си вашите или нейните дънки са това…

8. Розови елементи

Нищо против репликата, че „само истински мъж може да носи розово“, но бонбоненият цвят е доста далеч от дамската представа за мъжественост!

https://www.10te.bg/zabavlenie/10-lyubovni-pisma-shte-spechelyat-nagradi-za-sveti-valentin/

9. Мъниста и дизайнерски бижута

Сигурно ви се струват адски яки върху ръцете и телата на любимите ви рок звезди, когато са на сцена. Свърши ли концерта обаче, спешно се отървете от тях…

10. Джапанки

„Да“ на джапанките по морето – на плажа и по време на разходки из някой курорт. Нищо против и ако отскочите до кварталния магазин с тях! Но дотам! Нито крачка повече.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *