Замръзналото кралство 2

Този ноември с отворени обятия приветстваме едни от най-любимите ни герои, които ще се завърнат триумфално, за да ни въвлекат в напълно нова страница от вълнуващата си история. Ключът към миналото ще отвори вратите на бъдещето, а съдбата на Елза и Анна, както и на цялото кралство Арендел изглежда предначертана. Но дали е така?

Във втората част на феноменалната анимация ще станем свидетели на това как кралство Арендел, едва освободено от предишното проклятие, отново ще се сблъска с големи опасности.

Елза е призована от мистериозен глас и се превръща в единствения шанс за спасение на кралството и дома си. Но дали всъщност тя няма да се окаже най-голямата опасност? Дръзкото пътешествие към миналото обаче няма да започне без неизменното присъствие на веселата компания на Анна, Кристоф, Олаф и Свен, защото именно за това са приятелите – да разрушават заедно древни заклинания и да се борят срещу страшни и разнообразни врагове.


Режисьори на „Замръзналото кралство 2“ са Крис Бък и Дженифър Лий, която е и сценарист заедно с Алисън Шрьодер. Продуцент на филма е Питър Дел Веко. Ролите на български отново озвучават Надежда Панайотова, Весела Бонева, Момчил Степанов, Петър Бонев, Любена Нинова, Христо Бонин, Михаела Тюлева, Стефан Сърчаджиев – Съра и др.

„Замръзналото кралство 2“ завладява кината у нас на 22 ноември на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, а в дните до четвъртък © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Форум Филм България ви дават шанс да спечелите уникални оригинални подаръци от филма – комплект от чанта и преспапие, комплект от детска тениска и преспапие, комплект от тениска за възрастни и преспапие или оригинален диск със саундтрака на „Замръзналото кралство 2“, осигурен от „Анимато мюзик“.

Дни преди официалната премиера на “ Замръзналото кралство 2 “ у нас поглеждаме зад кулисите на продукцията. Ето 10 любопитни факта за музиката, героите, сюжета и тайните детайли около лентата.

Замръзналото кралство 2

1. Официалният тийзър трейлър на „Замръзналото кралство 2“ дебютира на 13 февруари 2019 година и е най-гледаният трейлър на анимация за всички времена – 116 400 000 гледания за първите 24 часа.

2. В „Замръзналото кралство 2“ има 7 нови песни – една изпята от Елза, една от Кристоф, една от Олаф и една от всички главни герои във филма.

3. Режисьорите и продуцентите на филма правят проучвателно пътуване в Норвегия, Финландия и Исландия, за да получат вдъхновение за филма.

4. В „Замръзналото кралство 2“ ще видим повече от 11 нови персонажа.

5. Героинята на Анна е вдъхновена от културата на Норвегия, докато образът на Елза е по-скоро свързан с културата на Исландия.

Замръзналото кралство 2

6. В „Замръзналото кралство 2“ Олаф е на 3 години и се заема със задачата да се научи да чете.

7. Водният дух Нок е вдъхновен от истинско митично създание, което е проверявало хората, като им е позволявало да се качат на гърба му. Легендите твърдят, че тези, които не са били достойни, падат и се давят.

8. Стилистичният вид на Анна е вдъхновен от „Спящата красавица“.

9. Емблемата на кралството Арендел, присъства в повечето дрехи от гардероба на Анна.

10. В „Замръзналото кралство 2“ зрителите за първи път ще могат да видят Анна и Елза облечени в панталони, а не в рокли, както сме свикнали да ги виждаме досега.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *