Най-странната фамилия на света се завръща на големия екран в „Семейство Адамс 2“, за да открие сезона на Хелоуин и ни кани на изпълнено с много хумор и чудатости шеметно приключение, далеч от „омразния“ си дом, такова каквото може да се случи само на едни Адамс.

Но дори и извън комфортната си зона, Мортиша, Гомес, Уенсди и Пъгсли Адамс не изневеряват на неповторимата си същност и ценности, с които спечелват сърцата на малки и големи още от създаването си през далечната 1938 г.

В „Семейство Адамс 2“ Мортиша и Гомес са силно смутени и притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали, пропускат семейните вечери и имат все по-малко желание да прекарват страховито време с тях.

За да възобновят връзката помежду им, двамата решават да натикат Уенсди и Пъгсли, заедно с чичо Фестър и останалите членове на семейството в стария чудовищен кемпер на фамилията, с който да поемат на една мизерна ваканция.


Семейство Адамс са си семейство Адамс, независимо къде се намират, а забавното им и шантаво приключение ги среща с част от ексцентричните им роднини, с редица нови, изумителни герои и ситуации, след които, със сигурност, няма да са същите.

Има ли нещо, което няма да се обърка по време на пътешествието им и ще успеят ли Мортиша и Гомес да възстановят пасивно-агресивните връзки в семейството си, с които толкова се гордеят? Отговорът вече е в кината!

В дните до четвъртък © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите страхотна оригинална награда от филма – тефтер, несесер с ученически принадлежности и тениска от „Семейство Адамс 2″.

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 14 октомври и бъдете готови за награда.

А дни преди официалната премиера на „Семейство Адамс 2“ у нас поглеждаме зад кулисите на продукцията. Ето 10 любопитни факта за героите и тайните детайли около лентата.


1. В „Семейство Адамс 2“ Нещото за първи път е представен с око и пие кафе от един от пръстите си.

2. В „Семейство Адамс 2“ отново ще чуем популярната песен от анимираните сериали на Warner Bros. – „I Haven’t Got a Hat”, която звучеше и в първата част на филма.

10 любопитни факта за анимацията "Семейство Адамс 2"

3. Името на Уенсди (Wednesday) е вдъхновено от стара английска поема – „Wednesday’s child is full of woe“, с която са карали хората да вярват, че децата, родени в сряда, ще имат лош късмет и неприятности в живота си.

4. Във филма има позиционирана реклама на американска застрахователна компания – „Progressive Insurance”. На 6 септември тази година те пуснаха своя реклама, в която участват всички герои от филма.

5. Режисьорите Конрад Върнън и Грег Търнън споделят, че са вложили много внимание и труд във визията на кемпера на семейство Адамс, за да напомня максимално на тяхната къща, която според Конрад и Грег също е член на странната фамилията.

6. Нито един от новопоявилите се герои в първата част на филма не участва в „Семейство Адамс 2“.

10 любопитни факта за анимацията "Семейство Адамс 2"

7. На чашите от кокосов орех, от които Гомес и Мортиша пият на брега на морето, пише „Бермудският триъгълник“. В игралния филм от 1991 г. с тази обвита в мистерия зона е обяснено 25-годишното отсъствие на чичо Фестър, който вследствие на амнезия се е загубил там.

8. В „Семейство Адамс 2“ ще се появи един нов член на семейството – чичо Зандер. Той е „черната овца“ в рода Гомес, тъй като е най-обикновен счетоводител и води съвсем нормален живот.

9. Телефонът на братовчеда То звъни с песента „Drop It Like It’s Hot” на Snoop Dog.

10. Една от локациите, на които спират семейство Адамс по време на ваканцията си, е Слийпи Холоу – мястото, на което се развива действието на класическия готически разказ „Легенда за Сънната долина“ на Уошингтън Ървинг, чийто главен герой е Икабод Крейн. Икабод е името на живото дърво, което расте до къщата на Адамс и редовно се налага да прехвърли някой член на къщата от един етаж на друг.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *