понеделник, август 19


10 анимации, които си умирахме да следим

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Това е списък, който спокойно може да разбуди бурни дискусии и съвсем сигурно е, че никога не би могъл да бъде ограничен само до скромния брой от 10 точки. И това би било, ако взимахме предвид, само хората, които са на една и съща възраст.

Ако включим в уравнението и различните поколения, борбата за това дали списъкът е достатъчно правдоподобен би станала безмилостно жестока. А не бихме искали това.

Тъй като самата аз принадлежа към това поколение, следващите 10 спомена са за вас, деца на 90-те! А ако случайно не срещнете, някои от любимите си анимации, не се сърдете. Това са само просто няколко капки в морето от детски филми, които обичахме да гледаме.

1. Том и Джери

Какво ли щеше да е детството ни без тези двамата?! Вечната гонитба, между всеизвестните котарак и мишок, е дала началото на толкова много шеги и номера, че едва ли някога бихме могли да си спомним всичките.

2. Семейство Флинстоун

Тези, които сме гледали любимото праисторическо семейство, като съвсем малки, може би сме били подхранени с малко грешна хронология относно изобретяването на неща като телефона, прахосмукачката, грамофона, автомобила, както и много други.

Но това е лесно поправима с времето грешка и е дребна цена, която сме заплатили за приятните спомени от семейство Флинстоун и семейство Ръбъл, както и от несъмнения любимец на всички – Дино, притежаващ ентусиазма на няколко дузини любвеобилни кучета.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4 5
Сподели

Коментари