Ротативките са едни от най-играните и предпочитани казино игри както в игралните зали, така и в онлайн сайтовете за хазартни игри.

Те предлагат много комбинации от печеливши линии, много бонуси, различни функции и прогресивен джакпот.

В онлайн казината се предлага голямо разнообразие от слот машини, но 10 от тях са сред най-предпочитаните и най-играните. Кои са те?


Rise of Ra

Темата на тази ротативка ни отвежда в Древен Египет. Главните символи на играта са древни артефакти като старинни вази, стенописи, ковчежета пълни с богатства, както и митичният скарабей. Играта е с 15 печеливши линии и големи шансове за печалба.

Book of Ra

Темата отново е Египет, като освен древните стенописи и богатства тук ще откриете и Индиана Джоунс. Компанията разработчик се е постарала да превърне играчите в истински търсачи на съкровища. Слотът е с 10 печеливши линии, а уайлд и скатер символите са обединени в Тайнствена книга.

10-те най-играни ротативки в България

20 Super Hot

В този сайт ще откриете и 20 Super Hot, която е със семпъл дизайн и 20 печеливши линии. В най-предпочитания слот с плодове можете да се спечелите до 10 000 диаманта, което ще се случи, ако на екрана се покажат пет скатер символа Звезда. Играта има и опция gamble, чрез която можете да удвоите печалбата си, но и да загубите всичко.

40 Супер Хот

Една от най-любимите слот игри на всички почитатели на ротативките в България е с 40 печеливши линии и с главните герои плодчетата, които са допълнени от скатер символът Звезда и уайлд символът Седмица. Играта предлага много бонуси, допълнителни функции, както и прогресивен джакпот за най-големите късметлии.


Burning Hot

Още една от слот игри с 5 печеливши линии. Тя е с много функции, сред които са два скатер символа и уайлд символ Детелина за повече печеливши комбинации. Освен това в играта предлага и прогресивен джакпот за още по-атрактивни печалби.

Age of Troy

Сред най-играните ротативки е и Age of Troy, въплъщаваща митология, древни цивилизации и съкровища. Тя предлага 20 печеливши линии и възвръщаемостта за играча до 96%. В играта има и символ Колонада, който не дава печалба, но при три такива символи се отключва бонус игра с 12 завъртания.

10-те най-играни ротативки в България

Mega Joker

Mega Joker е онлайн слот игра с 40 печеливши линии и над 95% възвръщаемост на залога. При генериране на печалба играта дава възможност за удвояването ѝ в допълнително ниво, в което да познаете цвета на изтеглената карта.

Сrazy bugs

Една от любимите ротативки на играчите, заради високата си възвръщаемост от 96.36% , чиято тема са причудливи насекоми и горски обитатели. Играта е с 20 печеливши линии и дават много и различни печалби. Разработчикът на играта е добавил бонус нива и възможности за удвояване на печалбите.


Ocean Rush

Темата на слота е океанът, чийто морски създания правят дизайна на играта много приветлив и приятен. Слотът е с 15 печеливши линии, а възвръщаемостта от залога е над 96%. Сред символите ѝ ще откриете рапан, октопод, синя риба, морска звезда, акула и други.

Amazons’ Battle

Подходящата подредба на символите оформя печеливши линии с възможност за удвояване на печалбата и много допълнителни екстри. Сред тях са амазонките, тигър, кон, поп, дама, вале и други. Играта е с цели 30 печеливши линии, което я прави много предпочитана сред играчите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.