Животът понякога е суров и то към най-невинните и беззащитните създания. Но съюзят ли се късметът и световните знаменитости в името на тези създания, всичко може да придобие съвсем различен облик.

Подбрали сме истории, които доказват, че слънцето може да изгрее на всяка улица, било то и под формата на звезден родител с добро сърце и любяща душа. Представяме ви 10 звезди и техните осиновени деца.

1. Чарлийз Терон

Южноафриканската актриса е самотна майка на две осиновени деца. Осиновява сина си Джексън през 2012 година, а през 2015 година и дъщеря си Огъст. През 2019 година звездата разкри, че Джаксън е отглеждан като момиче. “Работата ми като родител е да подкрепям и обичам децата си и да се уверя, че имат всичко необходимо, за да бъдат това, което искат да бъдат. Ще се боря с всички сили, за да защитавам правата на децата си.

2. Катрин Хейгъл

Актрисата има две осиновени деца и едно биологично от съпруга си Джош Кели. Това са Нанси с корейски произход, Аделаида с афро-американски произход и Джошуа Бишоп. Катрин има специално отношение към осиновяването: “По-голямата ми сестра Мег е от Корея и родителите ми са я осиновили три години преди да се родя. Исках собственото ми семейство да прилича на това, от което произхождах и знаех, че ще осиновя дете от Корея. С мъжа ми искахме да имаме биологични деца, но първо решихме да осиновим.

3. Сандра Бълок

Носителката на “Оскар” осиновява първото си дете, Луис, през 2010 година от Ню Орлиънс. Обяснява, че към това действие я подтиква ураганът “Катрина”: “Нещо ми подсказа, че моето дете е там.” През 2015 година Бълок осиновява и дъщеря си Лайла. Отглежда двете си деца сама.


4. Даян Кийтън

Даян е пример за това, че никога не е късно да станеш родител. Тя е на 50, когато през 1996 година осиновява дъщеря си Декстър. Пет години по-късно, към семейството им се присъединява и Дюк. Актрисата отглежда момчето и момичето сама: “Майчинството в тази възраст напълно ме промени. Това беше най-смиряващото ми преживяване.

5. Мадона

Певицата има 6 деца, от които 4 осиновени. Всички осиновени са от Малави: Дейвид, Мърси и близначките Естер и Стела. Мадона показа любовта си към всичките деца от Малави и помага за изграждането на детска болница там. Биологичните ѝ деца са Лурдес и Роко.

6. Дениз Ричардс

Моделът има три дъщери, една от които е осиновена. Двете ѝ момичета – Лола и Сам – са от бившия ѝ съпруг Чарли Шийн. През 2011 година тя осиновява дъщеря си Елоиз. През 2019 година Ричардс разкрива, че третата ѝ дъщеря е дете със специални нужди поради хромозомно разстройство.

7. Шарън Стоун

Актрисата осиновява първия си син, Роан, през 2000 година, когато научава, че трудно ще се сдобие със собствени деца. Прз 2005 и 2006 година осиновява и другите си двама сина – Лейърд и Куин. Отглежда ги сама.


8. Хю Джакман

Актьорът и съпругата му решават да осиновят деца след като Дебора-Лий Фърнес претърпява два спонтанни аборта. В резултат двамата се сдобиват с прекрасния си син Оскар и прелестната си дъщеря Ава.

9. Джейми Лий Къртис

Актрисата и съпругът ѝ не успяват да се сдобият с дете в продължение на няколко години. Осиновяват момиче и момче – Ани и Том. Къртис споделя мислите за осиновяването в своята книга: “Това е много сложен път, изпълнен с много емоции и предизвикателства. В основата си, осиновяването е свързано със загуба и със силата, която ти помага да преодолееш тази загуба.

10. Анджелина Джоли

Актрисата има три биологични и три осиновени деца. Най-големият ѝ син, Мадокс, е осиновен от Камбоджа през 2002 година. През 2005 година осиновява дъщеря си, Захара, от Етиопия. През 2007 година осиновява Пакс от Виетнам. Биологичните ѝ деца са – Шайло и близнаците Нокс и Вивиан.


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *