10-те рокли, които няма да излязат от мода

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Страница 1 от 7

Знаем много добре, че една хубава рокля може да направи чудеса с визията ви. Това да намерите перфектната, може да е невероятно трудно. За да сте сигурни, че винаги ще имате подходящата дамска рокля под ръка, бихме ви посъветвали да инвестирате в няколко основни модела, които неизменно са устояли на времето досега.

Независимо от това дали ще изберете класическите кройки и цветове или сте решили да експериментирате, изборът на перфектната рокля винаги може да е повече от един.

1. Малка черна рокля

10-те рокли, които няма да излязат от мода

Разбира се няма как да не започнем тази класация с една вечна класика, а именно малката черна рокля. Едва ли познавате жена в чиито гардероб да не присъстватакава. Дълга, къса, разкроена или по тялото, това е един цвят който може да се носи като ежедневна или официална рокля.

2. Делова рокля тип молив

10-те рокли, които няма да излязат от мода

Знаменитостите обожават официалните рокли тип молив. Те създават прекрасен силует, с който е невъзможно да останете незабелязани. Изтънчена, женствена и ласкателна, деловата рокля тип молив се съчетава чудесно с високи токчета, а секси силуета я прави идеална да покажете любимите си бижута. Независимо дали имате нужда да обновите гардероба или искате да впечатлите на делова среща, с официална рокля по тялото тип молив винаги ще изглеждате впечатляващо.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

Страница 1 от 7
Сподели

Коментари