Знаем много добре, че една хубава рокля може да направи чудеса с визията ви. Това да намерите перфектната, може да е невероятно трудно.

За да сте сигурни, че винаги ще имате подходящата дамска рокля под ръка, бихме ви посъветвали да инвестирате в няколко основни модела, които неизменно са устояли на времето досега.

Независимо от това дали ще изберете класическите кройки и цветове или сте решили да експериментирате, изборът на перфектната рокля винаги може да е повече от един.


1. Малка черна рокля

10-те рокли, които няма да излязат от мода

Разбира се няма как да не започнем тази класация с една вечна класика, а именно малката черна рокля. Едва ли познавате жена в чиито гардероб да не присъстватакава. Дълга, къса, разкроена или по тялото, това е един цвят който може да се носи като ежедневна или официална рокля.

2. Делова рокля тип молив

10-те рокли, които няма да излязат от мода

Знаменитостите обожават официалните рокли тип молив. Те създават прекрасен силует, с който е невъзможно да останете незабелязани. Изтънчена, женствена и ласкателна, деловата рокля тип молив се съчетава чудесно с високи токчета, а секси силуета я прави идеална да покажете любимите си бижута. Независимо дали имате нужда да обновите гардероба или искате да впечатлите на делова среща, с официална рокля по тялото тип молив винаги ще изглеждате впечатляващо.


3. Изящна дантелена рокля

10-те рокли, които няма да излязат от мода

Ако преди се е считало, че дантелената рокля е подходяща само за сватба, в днешно време тя е станала нарицателно за готин стил. Когато искате да изглеждате изтънчени и женствени, всичко от което се нуждаете, е специално подбрана дантела или всяка рокля с дантелено покритие. И ако си мислите, че цветната дантела ще ви състари, това не е точно така, тъй като тя се счита много повече за готик стил, отколкото за остаряла мода.

4. Дълга рокля

10-те рокли, които няма да излязат от мода

Дългите дамски рокли са в тенденциите от много време насам и не мислят да слизат от своя пиедестал. Те са удобни и лесни за носене. Без значение от сезона, дългата рокля винаги е хит.


5. Блестяща вечерна рокля

10-те рокли, които няма да излязат от мода

Пайети, мъниста и метални акценти! Рокля, която отразява светлината, е вашето тайно оръжие за всяка петък вечер, неочаквано събитие или гала вечеря, когато въпросът е: Какво да облека? Всичко, от което се нуждаете, е едно: официална блестяща рокля!

6. Червена огнена рокля

10-те рокли, които няма да излязат от мода

Както всички много добре знаем, червеното е цветът на страстта и огнените жени. Червената рокля, било тя ежедневна или официална, винаги ще привлече всички погледи, за разлика от неутралните цветове. Доверете се на ярко доматено червено или рубинено сияние, за да ви изпълни с положителна енергия.


7. Флорална рокля с А-силует

10-те рокли, които няма да излязат от мода

Флоралните мотиви дават много положителни, летни и плажни емоции. Независимо дали става дума за ежедневна рокля или официална рокля, цветните щампи върху тях винаги са хит. Дори и през зимните дни обличането им само би довело до подобряване на мрачното ви настроение.

8. Рокля тип риза

10-те рокли, които няма да излязат от мода

Това е един изключително удобен тип ежедневна рокля. Те могат да се носят както самостоятелно, така и съчетани с вталени дънки, клин или дебели чорапогащи.


9. Деним сукман

10-те рокли, които няма да излязат от мода

Няма как да пропуснем и още една от класиките, а именно дънковия плат. Независимо от сезона, денимът във всичките му форми, било то дънки, гащеризони или дори рокли, може да създаде стилен външен вид. Денимът е сладък, удобен и изключително подходящ за ежедневна рокля. Това е една дреха, която задължително бихте искали в гардероба си.

10. Контастиращи цветове

10-те рокли, които няма да излязат от мода

Тези дамски рокли използват тъмни и светли цветове за привличане и отвличане на вниманието. Това е една така наречена игра с цветовете и формите в тях. Поставен в крайните вертикални линии, тъмния цвят създава една удивителна илюзия за формата на тялото. Погледите се насочват към светлите зони, а тъмните са игнорирани – това е чудесен вариант, ако искате да прикриете някой друг излишен килограм.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.