понеделник, януари 20


10-те най-красиви жени в света

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Пластичният хирург Джулиан Де Силва проведе проучване, което показа, че лицето на американския супермодел Бела Хадид е най-близо до „Златното сечение“, пише мъжкият портал © Мустак. Експертът е изчислил пропорциите на лицата на няколко знаменитости, измервайки местоположението на устните, носа, брадичката, челото и челюстта.

„Бела беше абсолютният победител, когато всички елементи на лицето бяха измерени за физическо съвършенство“, обяснява доктор Де Силва. „Тя имаше най-високата оценка на брадичката от 99,7%. Само 0,3% я делят от перфектната форма.“

Пластичният хирург твърди, че новите методи за компютърно сравнение ще помогнат на учените да се опитат да отговорят на въпроса – какво прави човек физически красив, както и по-добре да се планират пластичните операции на пациентите.

Бела Хадид се оказва най-близо до идеалното съотношение с 94,35%. Веднага след нея се нареждат една от най-популярните певици – Бионсе, и бившата съпруга на Джони Деп – актрисата и модел Амбър Хърд, която се оказа с най-перфектния нос. Ето и пълния списък с 10-те най-красиви жени в света.

10. Кара Делевин

9. Кейти Пери

8. Натали Портман


7. Скарлет Йохансон

6. Кейт Мос

5. Тейлър Суифт

4. Ариана Гранде


3. Амбър Хърд

2. Бионсе

1. Бела Хадид

Коментари

Сподели

Коментари