10-те най-капризни звезди от шоубизнеса

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Страница 1 от 5

Парите и славата имат сила. И често тази сила превръща хората от шоубизнеса в глезени деца. Освен като големи професионалисти, следващите 10 личности се прочуха по света и с щурите си капризи, някои от които вероятно ще ви изумят. Ето кои са те и какви са най-ексцентричните им прищявки.

1. Лейди Гага

Лейди Гага стана световноизвестна не само заради таланта си, но и заради ексцентричния и понякога скандален външен вид. Оказва се обаче, че даровитата певица има доста труден характер.

Например, според бившата ѝ асистентка, на работното си място Гага била истински деспот – постоянно крещяла по колегите си, принуждавала ги да работят по цели нощи, давала противоречиви нареждания, които трудно можели да бъдат изпълнени и в общи линии никой не успявал да угоди на капризите ѝ.

2. Линдзи Лоън

Филмовите изяви на Линдзи Лоън, особено в последните години, са меко казано скромни, но това не пречи на актрисата да се държи като истинска звезда. Според мнозина именно нейните непрекъснати капризи са погубили както таланта, така и шансовете ѝ за успешна кариера.

От момиче, което започва да се снима още на 3-годишна възраст, Линдзи стига до нескончаемите скандали, проблемите със закона, алкохола и наркотиците.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

Страница 1 от 5
Сподели

Коментари