Преполовяваме март, а навън става все по-студено и изгледи за промяна като че ли няма. Взимаме нещата в свои ръце и вадим от ръкава най-любимия ни и горещ коз за моментално покачване на температурите с няколко градуса.

Съобразили сме се с растящите цени на отоплението и ви уверяваме, че такова няма да ви е нужно, дълго след като прочетете класацията ни.

Ако е вярно, че красотата ще спаси света, те без съмнение ще са в първите бойни редици, но в никакъв случай няма да разчитат само на това свое качество. Интелигентни, талантливи, трудолюбиви и находчиви, нашите десет горещи българки без усилия и без агресия превземат територии от всякакво естество и сме сигурни, че никой няма да има нищо против тяхното “нашествие”.


И тази година сме се постарали изключително прецизно да селектираме дами, които са не само с горещи тела, но и с естествен чар, незабравимо обаяние и достойно призвание. Ето кои са тези десет невероятни и жарки красавици.

10. Виктория Лазарова

Виктория е от Пловдив и е поредното доказателство за красотата на българските жени. Модел е в една от най-известните модни агенции и представя България на конкурса “Мис Гранд интернешънъл”. Българката се класира на 9-то място в едно от предивзикателствата на конкурса, което я нарежда сред 10-те най-красиви лица без грим в света. Владее английски, италиански и руски. През свободното си време се занимава с организиране на събития и театрално изкуство. Носителка е на титлите “Мис Родопи 2018” и “Кралица на София 2020”.

9. Ивет Горанова

Тя е момичето, което може да повали и почитатели, и конкуренция не само с карате техники, но и с чар. Тренирала е народни танци, което се оказва от изключителна полза за истинското ѝ призвание – бойното изкуство. Ивет успява да покори олимпийския връх и то при дебюта на каратето на най-големия спортен форум на планетата. След това взима и бронзов медал от световно първенство и е избрана за спортист №1 на България за 2021 година. Отскоро е и в редиците на МВР.


8. Александра Фейгин

Александра е нашето горещо момиче на леда. Родена е в Израел и въпреки множеството предложения да се състезава под флага на други държави, избира България, защото я обича. Тя ще бъде единствената представителка на България на Световното състезание по фигурно пързаляне за мъже и жени, което ще се проведе от 21 до 27 март във Франция. Ние ѝ стискаме пали и ѝ пожелаваме да осъществи всички цели, които си е поставила.

7. Неда Спасова

Неда Спасова е горещото олицетворение на мъжките фантазии. Успя да открадне вниманието им с ролята си на медицинска сестра в “Откраднат живот”, а оттогава не го е пускала – с участието си във филма “Дамасцена”, с ролите си на старши инспектор в сериала “Братя”, на Венета – съпругата на Христо Ботев, във филма “Ботев” и с множеството си успешни превъплъщения на театралната сцена. От Враца е, с изключително чувство за хумор, тренирала е плуване, баскетбол и лека атлетика, а когато има време, обича да танцува.


6. Петя Панева

Петя Панева е истинска българка – красива, нежна, с глас, който пленява и с огън в сърцето, който заразява. Тя е само на 22 години, а вече има зад гърба си безапелационна победа в шоуто „Гласът на България“ и е сред най-обичаните и разпознаваеми гласове в България. Завършва музикалното училище във Варна с профил “Ударни инструменти”, а любовта към народната музика пламва в нея от съвсем малка. Петя не спира да пее и да прославя фолклора ни по целия свят. Тя не спира да обикаля цялата страна в търсене на забравени или малко известни песни от различни региони, което само още повече разпалва симпатиите ни към нея.

5. Маги Джанаварова

Фамилията ѝ може да се преведе по два начина – като “звяр, дявол” или като “има душа”. Тя е истински звяр в музиката, продуцира се сама и без страх влиза във всяко предизвикателство, което животът ѝ поднася. Завладяващият ѝ глас сякаш наистина има душа и не може да бъде скрит под никакви маски. А единствената причина да не обичаме да я слушаме по радиото е само защото сме в постоянно желание да гледаме изваяното ѝ горещо тяло.


4. Евелин Костова

Евелин попада за втора година в класацията ни, което не е прецедент, но си е за отбелязване и съвсем не е без причина. Тя носи горещия полъх на лятото, направи триумфално завръщне в пълния си блясък и очарование след като роди, а вече е и част от журито на “България търси талант”. Ние сме сигурни, че тя неминуемо е открила своя актьорски и родителски талант, но добавяме и още един такъв – на изкусителна дама.

3. Ива Русинова

Тя е първата и най-гореща жена дрифт пилот в България. Обича високите скорости и свистенето на гуми, а във вените ѝ вместо кръв тече бензин. Занимава се с автомобилизъм от повече от 10 години и това наистина ѝ се отдава. Сменя гуми по-бързо, разбира повече от автомобили и шофира по-добре от доста мъже. И това съвсем не е всичко за Ива. Тя е модел, притежава собствен бранд за облекла и аксесоари и е страхотно изглеждаща майка на прекрасно момченце.


2. Йоана Йокко

Няма как тазгодишната ни класация да мине без “лелче here”. Йоана е най-горещата влогърка и инфлуенсърка в българското медийно пространство. Видеата ѝ се гледат с удоволствие и от жени, и от мъже, защото са пълни със самоирония, смисъл, но и немалка доза сексапил. Тя живее бързо, здравословно, активно и интересно. Занимава се, с каквото ви хрумне и то със завиден успех – от спорт, през мода и здравословно хранене, до благотворителност.

1. Сара Драгулeва

Ако не знаете коя е Сара Драгулева, ще я поставите на първото горещо място, само гледайки снимките ѝ. А ние бързаме да запълним пропуските ви. Тя доби голяма популярност, след като взе участие в няколко музикални клипа на Папи Ханс и красотата ѝ просто ни помете като лавина. Бързо се разбра, че е просто задължително това момиче да бъде гледано постоянно. Вече има роля в сериал, своя собствена рубрика в “Преди обед”, а ние нямаме нищо против да превземе и целия български ефир.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.