10-те най-горещи олимпийци в Пьонгчанг, които си струва да последвате в Instagram

До 25 февруари 2018 г. светът е Олимпиада. В Пьонгчанг (Южна Корея) при изключително неблагоприятни метеорологични условия продължават Зимните олимпийски игри. 7 зимни спорта и 15 дисциплини – на игрите можете да намерите спектакъл за почти всеки вкус.

А ако сте всичко друго, но не и запален спортен фен и ви е откровено скучно, за да си губите времето със състезания, които не разбирате, днес ви предлагаме една различна гледна точка към събитията в Пьонгчанг.

Щом не е спорт, нека бъде естетика и сексапил. Обхождайки профилите в Instagram на жителите на олимпийското село, днес ви предлагаме кратка справка с най-горещите спортисти от приключващите след броени дни игри. Те са млади, симпатични и определено биха задържали (поне за малко), вниманието ви към телевизионния екран.

1. Гас Кенуорти, фрийстайл, САЩ

Помните ли човека, който си взе бездомно кученце от Сочи и си го приюти в САЩ след последните олимпийски игри? Американецът е сребърен медалист от зимната олимпиада през 2014 година. Е, за съжаление, година след участието си в нея, той направи публично признание, че е гей, но това не пречи да продължим да го харесваме.

A post shared by gus kenworthy (@guskenworthy) on

A post shared by gus kenworthy (@guskenworthy) on


2. Тристан Уокър, шейни, Канада

Тристан е на 26 години. Когато не се занимава със спорт, той прекарва времето си в четене не книги, каране на планински велосипед или свирене на китара. Млад мъж с най-разнообразни интереси, харесва ни!

A post shared by Tristan Walker (@tristanluge) on

A post shared by Tristan Walker (@tristanluge) on


3. Тарйей Бьо, биатлон, Норвегия

29-годишният Тарйей е олимпийски шампион през 2010 г. и 8-кратен световен шампион. И също така – един невероятно привлекателен млад мъж. Има по-малък брат – Йоханес Тингнес Бьо, който по-думите на Тарйей е по-талантлив от него. А подобно признание го прави още по-симпатичен в очите на феновете.

A post shared by Tarjei Bø (@tarjeiboe) on

A post shared by Tarjei Bø (@tarjeiboe) on


4. Стивън Ленгтън, бобслей, САЩ

Стивън е бронзов медалист на Олимпийските игри в Сочи. Спортът, между другото, може да бъде отлична причина да разширите хоризонтите си и да разберете какво е бобслей.


5. Симон Фуркад, биатлон, Франция

Макар 33-годишният французин да е с по-слаби олимпийски постижения от брат си – Мартен, по отношение на титлите в биатлона, то определено, когато говорим за мъжка привлекателност, той печели в тази семейна битка.

A post shared by Simon Fourcade (@simonfourcade) on


6. Влад Хадарин, сноуборд, Русия

Влад е само на 19 години и това са първите му олимпийски игри. И макар да няма голям опит, той категорично има големи възможности: както в спорта, така и по пътя на завладяването на женските сърца.

A post shared by Vlad Khadarin (@vladkhadarin) on

A post shared by Vlad Khadarin (@vladkhadarin) on


7. Столе Сандбех, сноуборд, Норвегия

Столе е на 24 години. На 20 години той става сребърен медалист в дисциплината слоупстайл на зимните олимпийски игри в Сочи през 2014 година – технически доста сложна дисциплина, която дори е включена в програмата на световните екстремни игри. Като цяло – рисков човек!


8. Аксел Юнг, скелетон, Германия

Аксел е два пъти световен шампион в смесени отбори. И да знаете – скелетонът е доста симпатичен спорт.

A post shared by Axel Jungk (@axeljungk) on


9. Джоуи Мантия, бързо пързаляне с кънки, САЩ

Когато погледнете Джоуи, няма да има сила, която да ви позволи дори за миг да си помислите, че бързото пързаляне с кънки е скучна дисциплина. Спортистът е на 32 години и обича кучетата. А това е достатъчно, за да гледаме изпълненията му със затаен дъх.

A post shared by Joey Mantia (@joeymantia) on

A post shared by Joey Mantia (@joeymantia) on


10. Пита Тауфатофуа, ски бягане, Тонга

Още един наш стар познайник. Звездата на Пита изгря на летните олимпийски игри в Рио, когато развя флага на своята страна, демонстрирайки съвършено тялото, омазано с масло. Там обаче той се състезаваше като играч на Таекуон-До. Този път Тауфатофуа дойде, за да се състезава в ски бягане. И отново получихме възможността да се насладим на горещия мачо с голи гърди. Всъщност талантливият човек е талантлив във всичко!


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *