Дните стават все по-дъждовни и есенни, а с това се увеличава и времето, което прекарваме вкъщи.

Разбира се, есенния почивен ден можем да прекараме достатъчно добре с книга и топла напитка на дивана. Но защо да не се позабавляваме и постоплим с половинката? Особено през мрачния и дъждовен уикенд, когато навън със сигурност не е много приятно.

В следващите редове ще ви дадем 10 идеи как да прекарате почивните си дни с половинката, независимо дали навън е слънчева, или мрачна есен. Сигурни сме, че което и от предложенията ни да изберете, ще се радвате един на друг с любимия човек.


1. SPA уикенд в планината

Не само зимата, но и есента е подходяща за спа уикенд за двама в планината. Необходимо е само да проверите прогнозата за времето. Ако се очертава да е мрачно, студено и дъждовно, спокойно можете да си прекарате уикенда само в SPA зоната. Ако все пак се очертават и слънчеви часове, нищо не ви спира да се насладите на природата и да се разходите само двамата.

SPA уикендите са чудесна възможност и да останете сами и да експериментирате в леглото. За дамите това е удобен момент да си облекат ново еротично бельо или просто да изненадат любимия със секс играчка. 

2. Филмов маратон

10 идеи за есенен уикенд с половинката

Филмовите уикенд маратони са идеално решение за почивните дни. Ще имате достатъчно време насаме, в което да гледате поредица от филми, любими и за двамата жанрове или просто стари комедии. Каквото и да изберете, винаги можете да „отпочинете“ от филма и да се порадвате на половинката.


3. Секс уикенд вкъщи

Независимо дали сте двойка отскоро, или имате дългогодишна връзка, секс уикендът вкъщи е чудесна възможност да се опознаете или преоткриете в леглото. 

За целта можете да обсъдите вариантите за нови пози, вибро аксесоари, еротично секси бельо и секс аксесоари играчки, с които да се позабавлявате. 

А и със сигурност новата седмица ще започне чудесно след такъв уикенд. Не забравяйте и шампанското, ягодите или любимата си храна, за да бъде пълно удоволствието.

4. Романтична разходка в града

10 идеи за есенен уикенд с половинката

Есента безспорно е най-красивият сезон. А още по-красиви са малките романтични улички в градовете. Можете да се отдадете на разходка по тях, а след това да се радвате на компанията си в любимо заведение с топла напитка.


5. Екстремно преживяване за двама

За екстремен уикенд имате много и различни възможности. Можете да изберете тандемен скок с бънджи или парашут, по-труден маршрут в планината с отсядане в хижа или офроуд приключение, както и всяко друго преживяване, за което мечтаете и двамата. 

След екстремните моменти можете да си отделите и няколко само за вас двамата. Нощувката в хотел, хижа или къща за гости предоставя възможности за още по-силно разгорещяване на страстите, като подобаващ финал на екстремния ден.

Още интересни идеи за уикенда:

10 идеи за есенен уикенд с половинката

6. Шопинг в мола
7. Отиване на кино
8. Пътуване до близък град/село
9. Посещаване на спортно събитие
10. Бар вечер с обща компания
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *