Често приписваме на жените качества като скромност и съвършенство и от векове насам обществото ги принуждава да се придържат към определени морални ценности и норми. Жените, които си позволяват интимни приключения и разгулен живот, са принудени да го пазят в тайна, за да не бъдат отхвърлени от обществото.

Тези от тях, които са достигнали до високо положение обаче, успяват да надскочат отрицателните оценки и да заявят пред света, това което искат. Днес ви представяме 10 от най-порочните жени в историята.

1. Клеопатра

Едва ли има някой, който не знае нещичко за лекия нрав на Клеопатра. Със своята красота и женска хитрост, тя с лекота обезоръжава Цезар, а по-късно и Марк Антоний. Те са били готови на всичко, за да укротят буйния и нрав.

2. Графиня Мария Салтикова

Графиня Мария Салтикова била изключително красива жена, но и също толкова порочна. Тя била омъжена за граф Поточка, но това не спирало нейната страст към останалите мъже. Графинята смятала войниците за най-привлекателни и поради тази причина често прекарвала свободното си време в казармите.

3. Графиня Дюбари

Мари Бекю прекарва своето детство в манастир, но бяга от там едва 13-годишна. Отива в Париж, където става модел и с голямо удоволствие се отдава на проституцията. Граф Дюбари я измъква от този начин на живот и я води в замъка си. Той прави грешката да запознае хубавицата с Людовик XV, а тя веднага отива в постелята на краля.


4. Маркиза дьо Помпадур

10 от най-порочните жени в историята

Жана Пуасон изготвя план за живота си, който се състои в това да омае крал Людовик XV със своята красота и да се устрои добре. Така тя става една от фаворитките на краля в продължение на повече от 20 години.

5. Императрица Елисавета Петровна

10 от най-порочните жени в историята

Елисавета Петровна се славела с лекия си нрав още преди са се възкачи на престола. Тя имала всякакви любовници, независимо от положението им в обществото – музиканти, слуги, пажове, войници и др. Тя дори настанила четирима от тях в двореца си и ги редувала всяка вечер.

6. Екатерина II Велика

10 от най-порочните жени в историята

Животът на Екатерина II е белязан с хиляди скандали на тема секс. Тя имала страхотен сексуален апетит и още през младите си години имала над 30 любовника. Близо 150 години след смъртта на Екатерина Велика, група германски войници се натъкват на доста интересна тайна стая в Гатчинския дворец край Санкт Петербург. В еротичната стая имало всякакви дървени фалоси и куп непристойни мебели.

7. Мария Антоанета

10 от най-порочните жени в историята

Мъжът на Мария Антоанета бил импотентен. Това изобщо не се нравело на царствената куртизанка и тя не пропускала възможността след всеки бал да се отдаде на различни любовници.


8. Гала Дали

10 от най-порочните жени в историята

Жената на Салвадор Дали не успявала да скрие своя разкрепостен характер. Тя често се отдавала на различни мъже и не пропускала да съблазнява дори неговите приятели.

9. Йоанна Неаполитанска

10 от най-порочните жени в историята

Самият Бокачо често четял „Декамерон“на 17-годишната кралица. Това доста повлияло на Неаполитанска да изпитва интерес към всичко плътско. Тя се отличавала с това, че предпочитала секса с няколко мъже едновременно.

10. Валерия Месалина

10 от най-порочните жени в историята

Римският император Клавдий имал най-порочната „първа дама“ в историята. Тя сменяла с лекота всеки симпатичен легионер, а когато това не я задоволявало, си организирала цял публичен дом.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *