понеделник, август 19


10 от най-порочните жени в историята

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Често приписваме на жените качества като скромност и съвършенство и от векове насам обществото ги принуждава да се придържат към определени морални ценности и норми. Жените, които си позволяват интимни приключения и разгулен живот, са принудени да го пазят в тайна, за да не бъдат отхвърлени от обществото.

Тези от тях, които са достигнали до високо положение обаче, успяват да надскочат отрицателните оценки и да заявят пред света, това което искат. Днес ви представяме 10 от най-порочните жени в историята.

1. Клеопатра

Едва ли има някой, който не знае нещичко за лекия нрав на Клеопатра. Със своята красота и женска хитрост, тя с лекота обезоръжава Цезар, а по-късно и Марк Антоний. Те са били готови на всичко, за да укротят буйния и нрав.

2. Графиня Мария Салтикова

Графиня Мария Салтикова била изключително красива жена, но и също толкова порочна. Тя била омъжена за граф Поточка, но това не спирало нейната страст към останалите мъже. Графинята смятала войниците за най-привлекателни и поради тази причина често прекарвала свободното си време в казармите.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4 5
Сподели

Коментари