Рожден ден, имен ден, последен учебен ден… поводи, колкото искаш, че дори и в излишък.

Търсите най-добрия подарък за своето мъниче? Тогава ето ви една идея – подарете му от актуалните акумулаторни коли.

И ако идеята ви допада, но не сте сигурни дали ще се справите с избора на това малко детско бижу, тогава смело можете да продължите да четете. Вижте 10-те най-добри детски коли на батерии за 2021 година.

1. Mercedes G63 AMG FACELIFT (джип)

Този модел детски акумулаторен джип е сред най-търсените за тази година. Джипът е лицензиран от Daimler AG и е с дизайн, който следва дизайна на реалните джипове на Mercedes. Моделът разполага с батерия от 12 волта и има три скорости. Гумите му са от EVA и возилото е оборудвано с амортисьори за по-голям комфорт на возене. Може да се управлява и от родителите чрез дистанционно, което позволява ходове на машината във всички посоки. Интериорът на джипа е изключително стилен и елегантен. Седалката е кожена и много удобна, таблото е оборудвано с USB порт, MP3 и допълнителни музикални и светлинни ефекти.

2. Mercedes Benz C63 AMG

10-те най-добри детски коли на батерии за 2021 г.

Този модел на Moni е официално лицензиран от автомобилния гигант Mercedes и има напълно реалистичен дизайн. Силната страна на модела е дистанционното управление, което позволява на родителите да деактивират контролите на борда и поемат управлението дистанционно. Също като истинските автомобили на Mercedes и мини версията им разполага с изключително много екстри, които правят децата щастливи и доволни. Колата разполага с удобна кожена седалка, гуми от EVA пяна, отварящи се врати, ключ за запалване, 5 – точкови колани, 3 степени на скорост, вграден MP3 плейър, светлини, звукова сигнализация и други екстри.

3. Mercedes SL 63

Детската акумулаторна кола Mercedes S63 на Moni е изключително детайлно изработен модел, в който децата ви ще се влюбят. Това превозно средство предлага предно и задно окачване, което в съчетание с меките EVA гуми гарантира комфортна возия. Моделът разполага още с батерия от 12 волта, две различни скорости, осветено табло, предни и задни светлини и може да се управлява и с дистанционно от родителите.


4. BMW X5 (джип)

10-те най-добри детски коли на батерии за 2021 г.

Това е един от много харесваните модели детски акумулаторни джипове на марката Joy Auto. Моделът се движи с батерия от 12V, разполага с три скорости и може да развие от 3,5 до 8 км/ч. Гумите му са EVA за по-мека возия, вратите са отваряеми, а светлините са LED. Това, което очарова най-много малките обаче, са музикалното табло с USB порт и SD карта, както и дисплея на който могат да гледат филмчета. Разбира се, и този модел разполага с дистанционно управление за родителски контрол, удобна кожена седалка, предпазни колани и с лост за управление напред и назад.

5. Lamborghini URUS

Моделът Lamborghini на Chipolino е изключително реалистичен и предлага голямо забавление на мъниците. Колата разполага с дистанционно управление, батерия от 12V, меки EVA гуми и амортисьори за по-комфортна возия. Седалката е изключително удобна, а обезопасителния колан гарантира сигурността на детето. Моделът е оборудван също така с отварящи се врати, работещи светлини и с табло, снабдено с радио.

6. Двуместен джип Mercedes G63

10-те най-добри детски коли на батерии за 2021 г.

Моделът е на Joy Auto и разполага с две места, което позволява на него да се забавляват или две деца или възрастен и дете. Оборудван е с две батерии по 12V 14AM, с меки EVA гуми, регулируема кожена седалка с обезопасителни колани, музикален волан и табло с MP4 тъчскрийн, радио, USB порт и SD 16 карта. Вратите на джипа се отварят, както и предния и задния капак на колата, а светлините са LED.

7. POLARIS RANGER RZR 900

С този двуместен модел детски джип на PEG PEREGO децата ви могат да карат по неравни терени и да се забавляват истински. Моделът е с батерия от 12 волта, има предна и задна скорост, меки EVA гуми за по-голям комфорт на возене. Интериорът му е допълнен от удобни седалки, предпазни колани и табло, оборудвано с MP3 AUX вход.


8. Кола тип BMW Pride

10-те най-добри детски коли на батерии за 2021 г.

Този модел детска акумулаторна кола на Moni впечатлява със стилен и изискан дизайн. Колата разполага с батерия от 12V, оборудвана е с дистанционно управление, светлини и отваряеми врати. Седалката е кожена, таблото е музикално, а малките са обезопасени с колани.

9. Акумулаторна кола тип BMW

Този модел BMW на Joy Auto е оборудван е с LED светлини и отварящи се врати, а интериорът е изпълнен безупречно. Седалката е кожена, таблото е оборудвано с MP4 с тъчскрийн, стерео музика, FM радио, USB порт и SD карта. Гумите са EVA, а амортисьорите на четирите гуми допринасят за комфорта на возене. В допълнение, детският електрически автомобил разполага с дистанционно управление и е оборудван с колани за безопасност.

10. Audi А228

10-те най-добри детски коли на батерии за 2021 г.

Моделът на детската акумулаторна кола на марката Moni е оборудван с 6V батерия и може да развие максимална скорост от 3,5 до 5 км/ч както напред, така и назад. Вратите могат да се отварят, а седалките са кожени и с 5-точкови колани. Електрическият детски автомобил е оборудван с MP3 извод, реалистични светлини и звуци, дистанционното управление за родителски контрол и меки гуми от EVA.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *