Да, ОК. Ясно е: по-готини от българските мъже няма! Те са галантни, възпитани, находчиви и амбициозни. Грижат се за външния си вид и се опитват винаги да са в полза на половинките си. Имат невероятно чувство за хумор и страхотни усмивки… Добре де, не всички, но сигурно има и такива.

За съжаление обаче родният балкански мачо остава все така неразбран и недооценен! Поне по световните стандарти. Сигурна съм, без да са наясно с чара на типичния нашенец, екипът на Traveler’s Digest състави списък от 10 града, в които можете да видите най-атрактивните мъже в света.

Простете иронията ми, ако ви се е сторила не съвсем уместна! А сега да тръгваме! И нека ловът на красавци започне СЕГА!

10. Тел Авив, Израел

Разположено близо до Средиземно море, това място има съвременна културна сцена и се смята за истинска светска дестинация. Мъжете от Тел Авив просто блестят с чар и красота.

9. Милано, Италия

Един от най-модерните градове в света, където се следва модата. Мъжете се разпознават по красивия тен и желанието за флирт.

8. Берлин, Германия

В един от културно най-разнообразните градове в Европа живеят мъже интелектуалци със силно желание за знания и приключенски дух. Те умират да забавляват жените с приятен разговор. Германците са известни със своята интелигентност, оригиналност и добър външен вид.


7. Мадрид, Испания

Те са прочути латино любовници, защото са умни, секси и романтични. Към това добавете и изискания им чар и ясно ще разберете защо са в списъка на най-привлекателните мъже в света.

6. Сидни, Австралия

Мъжете в Сидни са известни с това, че са шармантни, духовити, интелигентни и силни, а това, което вероятно покорява всички жени, е сексапилността им.

5. Буенос Айрес, Аржентина

Аржентинските жени са сред най-красивите в света, но мъжете също не изостават по-назад. Те са секси, чувствени, могат да танцуват танго и обичат спорта.

4. Лисабон, Португалия

Те се стремят да бъдат всестранни, образовани и са големи патриоти. Обикновено са високи, със спортна фигура и харизматични. Обичат да импровизират и съблазняват.


3. Амстердам, Нидерландия

Те са изискани и се смятат за истински джентълмени. Много са любезни и комуникативни.

2. Ню Йорк, САЩ

Ню Йорк се смята за един от най-вълнуващите градове в света и поради различните култури тук можете да срещнете много атрактивни мъже.

1. Стокхолм, Швеция

Има разпространени стереотипи, че това са бедни на емоции мъже, но външният им вид не може да бъде пренебрегнат чисто естетически. Средностатистическият мъж в Стокхолм винаги е безупречно облечен и намира удоволствие в храната, модата и националната култура.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *